Tanța face scandal! S-a enervat atât de tare încât nu a mai putut să tacă! Actrița Nuami Dinescu a făcut anunțul! Ești de acord? Te așteptai la așa ceva din partea ei?!

Tanța face scandal! S-a enervat atât de tare încât nu a mai putut să tacă! Actrița Nuami Dinescu a făcut anunțul! Ești de acord? Te așteptai la așa ceva din partea ei?!

După ce artista Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a fost cea care a câștigat ediția din 2018 a Eurovisionului, actrița Nuami Dinescu s-a simțit obligată să o apere, date fiind toate comentariile răutăcioase care s-au făcut pe seama cântăreței și a greutății acesteia.

„O să fiu mereu de partea grașilor. O să le țin spatele până o să mor. Nenică, după Euroivision o luarăți razna -fata a câștigat, punct. V-a plăcut sau nu e altă treabă, dar să începeți să vorbiți așa urât, așa urât, cum vă vine la gură despre ea că e grasă, e absolut deprimant.

E o fată tânără care are 24 de ani, e supraponderală și e strict treabă ei câte kilograme are, ea nu a câștigat etalând kilograme, ci cântând. Lumea a votat cum a crezut de cuviință, au votat piesa și mesajul și vocea ei, că e greu al dracu’ să cotcodăcești așa cum o face ea.

Lupta cu kilogramele e o luptă grea, e luptă cu ține, cu moștenirea ta genetică, e lupta cu dramele tale, cu frustrările, cu neîmplinirile, cu singurătățile, cu lacrimile tale, cu neiubirile tale, de unde ura asta împotrivă unui om gras? Pentru că a câștigat?

Toate merg prost și pentru că noi suntem nepăsători la problemele cu adevărat importante, dar ne pierdem vremea făcînd mișto de alții, râzând de oamenii pe care nu-i cunoaștem și când ar trebui să avem atitudine, brusc, ne luăm haina din cuier și plecăm, că avem treabă. Nu mai judecăți un gras, mai ales când știți cât de greu e. Și dacă nu știți, încercați să înțelegeți. Vă propun să începem să ne acceptăm înfrângerile și să învățăm din ele”, a menționat Nuami Dinescu pe internet.

neta

CITEȘTE ȘI:

„Am plâns toată ziua, mi s-a învineţit un ochi”… Apariţie neaşteptată a Loredanei Chivu, după ce ar fi vrut să se sinucidă. Ce spune despre fostul iubit, după ce și-a bătut joc de ea! Așa a ajuns să arate

„Am plâns toată ziua, mi s-a învineţit un ochi”… Apariţie neaşteptată a Loredanei Chivu, după ce ar fi vrut să se sinucidă. Ce spune despre fostul iubit, după ce și-a bătut joc de ea! Așa a ajuns să arate… 

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars referitor la despărțirea de iubitul său, Loredana Chivu a mărturisit că deși momentan este singură, își dorește un bărbat care să o iubească din toată inima, fără jumătăți de măsură. În plus, fiind și o fire credincioasă. vedeta se roagă ca de acum să intre numai lucruri bune în viața sa.

„Singurul bărbat din viaţa mea este fratele meu. Am ieşit dintr-o relaţie de 4 ani… încerc să-mi pun ordine în gânduri… nu este momentul potrivit pentru mine să îmi fac o altă relaţie. Mi-am schimbat foarte tare părerea despre viitorul bărbat, îmi doresc un bărbat care să fie bun la suflet. Mi se pare că îmi pierd timpul cu copilării şi cu orgolii care nu îşi au rostul. Eu sunt o femeie foarte sufletistă. Nu vreau să vorbesc foarte mult despre ceea ce am avut cu Mihai. Îmi doresc un bărbat care să fie cu tot sufletul lângă mine. Fata aceea este pentru mine inexistentă, nu există! Nu e uşor să fii persoană publică, într-un moment de disperare poţi să faci nişte lucruri care nu sunt ok. Eu acum încerc să merg la biserică… am un duhovnic la care merg mereu. Vreau să merg la Arsenie Boca. Cred că dacă n-aş avea credinţa, nu ştiu ce ar fi cu mine. Ieri am plâns toată ziua, de mi s-a învineţit un ochi. Am lăsat cu acatist, urmează să merg să mă spovedesc. În curând o să răsară soarele şi pe strada mea. Vreau să plec în Egipt… chiar o să merg într-o vacanţă pentru că am nevoie.”a relatat Loredana Chivu la Antena Stars.

„N-am încercat să mă sinucid, de patru ani iau nişte somnifere am probleme cu somnul, eram cam supărată, fiind agitată nu îşi făceau efectul. Am mărit doza fără să îmi dau seama. Am fost la un pas de moarte. Nu mai puteam să respir, nu mai puteam să îmi mişc mâinile şi picioare, nu îmi puteam să deblochez telefonul. Am reuşit să îmi anunţ o prietenă să cheme salvarea.” a spus Loredana Chivu, în urmă cu puţin timp la Antena Stars, referitor la tentativa sa de sinucidere.

loading...
loading...