Tânărul s-a filmat conducând cu 330 km/h pe A2 și a sfidat moartea cu zâmbetul pe buze! E incredibil cine este iubita lui și ce s-a întâmplat cu cei doi

Acest băiat a postat pe Facebook un clip în care se vede cum acul vitezometrului a ajuns la 330 de kilometri pe oră. El spune că filmarea ar fi fost realizată pe Autostrada Soarelui, iar el era la volanul BMW-ului M4. El a postat filmulețul pe Facebook alături de comentariul: ,,Sfideaza moartea cu zambetu pe buze!”, și, conform stirileprotv.ro, cam toate postările lui se referă la mașina din dotare, de care pare foarte mândru.

Se pare că printre amicii lui sunt Silvius Prigoană, fiul lui Silviu Prigoană, iar postările paginii lui arată că iubita lui ar fi chiar fosta iubită a lui Silvius, Anda.

Se pare că Anda a născut recent un copil iar tabloidele au speculat că acesta ar putea să nu fie nepotul lui Silviu Prigoană, ci fiul unui băiat din Pitești cu care Silvius spune că fata ar avea o relație. Tot acest tânăr a postat câteva poze în care ține un bebeluș care are același nume ca presupusul Prigoană Jr., iar din imagini se înțelege că acesta ar fi copilul lui.

Din postarea bărbatului rezultă că Anda a fost alături de el în mașină în timp ce a atins viteza de 330 de kilometri pe oră, de care este atât de mândru.

zambetu

loading...
loading...