Surpriza mare! Unde si cu cine s-a distrat Ionut Jaguarul sambata seara, la scurt timp dupa despartirea de Nella:

“Razboinicul” de la Exatlon a acceptat propunerea unor prieteni de a se duce intr-un club cu muzica de petrecere

Joia trecuta, Nella a anuntat pe facebook ca relatia cu Ionut Sugacevchi s-a terminat! Tanara a tinut sa spuna ca inca il iubeste la nebunie pe “razboinic”, insa o relatie intre ei doi nu mai este posibila in acest moment!

Ionut Jaguarul a mers la distractie dupa despartirea de Nella! Cu cine s-a dus “razboinicul” la manele
Pe de alta parte, Ionut a incercat sa nu vorbeasca despre despartire si a lasat sa se inteleaga ca sotia lui ocupa un loc special in inima sa! Drept dovada, a vorbit foarte frumos despre ea, in plus, nu a incercat deloc sa iasa in public si sa marseze pe tema separarii!

Totusi, in mod poate cu totul surprinzator, dupa doua zile de stat in casa, Ionut Jaguarul a mers la distractie dupa despartirea de Nella. Razboinicul a raspuns favorabil invitatiei unor prieteni de a sta cateva ore intr-un restaurant de manele din Bucuresti, unde a incercat sa se comporte normal, desi era inca vizibil afectat de ruptura din viata lui!

De altfel, pe contul său de socializare au aparut o serie de imagini cu sportivul in care primea dedicatii de la cantareti, legate in special de “corazon”, iar el schita doar un zambet, nu parea deloc ca este in forma!

loading...
loading...