Surpriză! Andrei Stoica, fostul concurent de la Exatlon, a făcut anunțul! După 3 săptămâni, fanii sunt în al nouălea cer. Se va întâmpla în foarte scurt timp, te așteptai la așa ceva de la el?!

După ce a plecat de la Exatlon, Andrei Stoica, fostul concurent, și-a anunțat fanii că este suficient de recuperat și pregătit pentru a intra din nou în ring. Însă Andrei Stoica nu a făcut lucrurile deloc simple: el a vrut să-și păcălească fanii, și a anunțat pe Instagram că se lansează în cinematografie, alături de unul dintre actorii săi de acțiune preferați.

Stoica a făcut dezvăluirea pe data de 2 aprilie, ocazie cu care a și postat un trailer video care nu promovează însă un film, ci finala de opt luptători a World Fighting League, unde Andrei va lupta pe 13 mai, în Olanda: „Teaserul filmului… sau mai degraba teaserul galei WFL Final 8, unde voi lupta pe 13 mai. 😀 Sunt surprins ca nimeni nu si-a dat seama ca… povestea cu filmul a fost pacaleala de 1 aprilie. 🙂 Dar nu se stie niciodata.”, a scris Andrei Stoica, alături de videoclipul pe care îl puteți vedea mai jos.

CITEȘTE ȘI: 

Anunțul momentului! A zis adevărul despre sarcina cu milionarul, s-a aflat în sfârșit! A dat răspunsul mult așteptat, în urmă cu puțin timp

Mădălina Apostol a pus lumea mondenă pe jar cu o imagine pusă pe rețelele de socializare în care apărea un test de sarcină al cărui rezultat era pozitiv, sugerând, astfel, că urmează să întemeieze o familie alături de iubitul ei, milionarul Nick Rădoi. Însă totul s-a schimbat radical, la doar câteva ore de la acest anunț, pentru care a primit multe felicitări.

Cum vestea că este însărcinată cu Nick Rădoi a fost dată chiar în ziua de 1 aprilie, foarte mulţi oameni s-au întrebat dacă nu cumva este vorba de o glumă. Chiar aşa a fost! Mădălina Apostol a lămurit situaţia tot pe reţelele de socializare: „Păcăleală de 1 aprilie”, a scris Mădălina Apostol, potrivit spynews.ro„Felicitări! / Asta e de 1 aprilie? / Felicitări, sarcină uşoară! / 1 aprilie? / Ultimul lucru pentru ca iubirea și fericire voastră să fie deplină! Vă pup”, au reacţionat oamenii la postarea Mădălinei Apostol cu testul de sarcină, semn că fanii de-abia așteaptă ca fericitul eveniment să se întâmple.

loading...
loading...