Strategii de jucat pe cota 2 la pariuri sportive

Inainte de a plasa pariuri cu bani reali ar fi bine sa te testezi doua-trei saptamani, poate si mai mult, in acest sens incercand cat mai multe strategii de pariuri (fara bani). Astfel, cand vei juca pe bani reali vei avea deja create cateva idei asupra tipurilor de strategii care dau randament si a celor care nu functioneaza atat de bine. Ideal ar fi ca la un interval de cel mult 3 zile sa incerci o strategie noua, fie ca ea se refera la managementul banilor sau la tipuri de pariu.

Multi pariori doresc sa plaseze un bilet cu o cota totala cat de cat mare si asta este de inteles intrucatva, deoarece in acest fel poti genera profit pe termen lung chiar daca ai un numar mai mare de bilete necastigatoare decat castigatoare. Daca vei alege pariurile multiple, ideal e ca o cota totala pe bilet sa fie cuprinsa intre 2.00 si 2.2. Este adevarat, cu cat cota totala este mai mare si cu cat meciurile de pe bilet sunt mai multe, cu atat creste riscul ca biletul sa nu fie castigator.

Cand vine vorba de ponturi cota 2, am ajuns la concluzia ca un bilet trebuie sa contina maxim trei meciuri. reprezinta una dintre cele mai bune variante de generare a unui profit pe termen mediu si lung, nu doar scurt. Prin urmare, in cele ce urmeaza va oferim cateva idei despre tipurile de pariu pe care ar fi bine sa le plasati pe bilet pentru a va dubla castigul, la un risc cat mai mic.

Echipa favorita sa castige in minimum de seturi la volei

Tipul nostru favorit de pariu la o cota decenta, cu mari sanse de reusita vine din volei si spune ca formatia care porneste clar cu prima sansa se va impune in minimum de seturi. Si mai bine ar fi daca aceasta formatie gazduieste meciul. Evident, inainte de a plasa orice pariu trebuie sa efectuezi o analiza a echipelor, pentru a vedea daca acel pariu are sanse reale de reusita.
Pentru acest tip de pariu am recomanda sa mizezi pe echipele ce au cota la victorie pana in 1.05. In acest caz cota pentru ca favorita sa invinga in minimum de seturi (3-0) ar trebui sa fie in jurul valorii de 1.4-1.5, in functie de locatia in care joaca. Asadar, pentru o cota 2.00 pe bilet sunt de ajuns doua partide in care echipa favorita are cota maxima de 1.05 la victorie.

Echipa favorita castiga atat la pauza, cat si la final la baschet

Pentru aceasta strategie este necesar sa analizam meciurile de baschet in care echipa favorita are cota mai mica de 1.1 la victorie. Astfel, cota pentru ca acea echipa sa castige si la pauza, dar si la final (1/1 sau 2/2) este maxim 1.3. Prin urmare, pentru o cota totala de 2.00 ar trebui sa plasam 3 partide de baschet in care echipa favorita are cota maxima 1.1 la victorie, iar noi vom miza pe faptul ca acea echipa va castiga atat la pauza, cat si la final.

Jucatorul favorit castiga la snooker

Printre aceste strategii de jucat pe cota 2 la pariuri sportive am indrazni sa introducem si snookerul, desi aici nu gasim la fel de multe meciuri ca in cazul voleiului sau al baschetului. Spre deosebire de volei si baschet, aici vom miza pariul principal si anume ca jucatorul se va impune, fara alte conditii.

Pentru a obtine o cota aproximativa de 2.00 ne-ar trebui 3 partide in care jucatorul favorit sa aiba cota cuprinsa intre 1.25 si 1.3 la victorie. In afara analizei jucatorilor, care trebuie efectuata inainte de a plasa un pariu, ar mai trebui sa iei in considerare cateva aspecte, cum ar fi importanta turneului si numarul maxim de frame-uri.
Astfel, in cazul unui turneu nu foarte important este posibil ca motivatia jucatorului favorit sa nu fie la cote ridicate si, astfel, sa joace modest, lucru care i-ar putea permite adversarului sa castige. Cat despre numarul maxim de frame-uri, ideal ar fi sa avem cat mai multe, astfel jucatorul favorit putand reveni pe parcurs in caz ca are un start mai slab de meci.
Dupa cum bine puteti observa, din lista noastra lipseste fotbalul, un sport destul de imprevizibil, in opinia noastra. De altfel, observati ca am cautat sporturi in care se inscriu multe puncte si care pot dura mai mult decat un meci de fotbal. Asta deoarece in acest fel jucatorul/echipa favorita are mai mult timp la dispozitie si sanse mai mari sa revina.

Astfel, in cazul in care favoritul are un inceput de meci mai slab sau o perioada mai slaba in meci acesta va avea timp sa se redreseze si sa inscrie multe puncte intr-un interval scurt de timp fara a primi prea multe.

loading...
loading...