Ștefan e primul român ajuns vedetă în Islanda, în producția filmelor pentru adulți și povestește totul despre ce se întâmplă pe platourile de filmare: „Mă sperie, am un nod în stomac, dar…”

Ştefan Octavian Gheorghe a fost adoptat din România la vârsta de 3 ani de către o familie din Islanda și este primul star în filme pentru adulți din această țară, potrivit Island Monitor, citat de stirileprotv.ro. Numele lui de star, în această lume, este Charlie Keller și a început să lucreze în această industrie la o vârstă fragedă: 20 de ani.

Însă înainte de a intra în acestă lume, Ștefan a avut o viață normală în Islanda. A devenit prima dată celebru după ce a participat la o emisiune din Islanda, „The search for origins”, prin intermediul căreia și-a găsit mama biologică, însă, în același timp, au început să circule despre el zvonuri cum că ar lucra în industria filmelor pentru adulți.

„Cred că am devenit cunoscut pentru ambele lucruri în acelaşi timp”, a spus Ștefan, care mai precizează și că şi-a început cariera ca star în filme pentru adulți în luna august: „Am mers în Barcelona cu un prieten. Ne-am cumpărat bilete pentru zboruri diferite însă eu am pierdut avionul şi am rămas în Barcelona”, a spus tânărul, care nu s-a supărat că a rămas în oraşul spaniol, fiindcă în acest fel a ajuns pe o plajă unde a cunoscut doi bărbaţi.

„L-am cunoscut pe acest bărbat care este star în filme pentru adulți şi producător pentru mari companii din industrie, în Europa. Aşa am început”, a declarat el, subliniind că a fost atras de industrie imediat: „Am fost reticent la început dar m-am implicat. Se pot face mulţi bani în această meserie”.

Prima dată, Ștefan a filmat în Praga, și îți amintește că a fost dificil, însă în prezent a fost avandat, acum lucrează mai mult pentru compania Staxus, ca agent de casting: „Caut potenţiali actori şi zbor peste tot în lume”, spune el.

Iată ce dezvăluiri mai face Ștefan despre această lume: „Este o lume diferită. Este falsă. Mulţi spun că industria este plină de droguri şi alcool. Dar compania pentru care lucrez este strictă cu aceste lucruri şi nu admite droguri. Actorii trebuie să face teste periodic. Este mereu un doctor pe platouri (…) Astăzi, să fii diagnosticat cu HIV nu mai reprezintă o condamnare la moarte dacă te tratezi. Nu sunt chiar speriat, dar am uneori un nod în stomac. Şi uneori industria mă sperie. Dar am intrat singur în ea şi trebuie să-mi asum responsabilitatea”.

Întrebat într-un amplu interviu cum au reacţionat părinţii adoptivi când au aflat cu ce se ocupă, tânărul a replicat: „Nu le-am spus imediat, ci în momentul în care au început să circule zvonurile. I-am sunat şi le-am spus că joc în filme pentru adulţi. Nu mi-au spus prea mult, doar că voi rămâne fiul lor şi nimic nu se va schimba. Nu vreau să discut cu ei detaliat despre acest subiect. În schimb, prietenii mei nu au fost deloc surprinşi când le-am spus, e ceva tipic pentru mine să fac lucruri nebuneşti. Toţi mă iubesc şi mă sprijină indiferent de deciziile pe care le iau.“

Sursa: stirileprotv.ro

loading...
loading...