Ștefan, băiatul părinților căzuți cu mașina în Dunăre, dă detalii sfâșietoare despre familia lui. Răsturnare de situație, anunț de ultim moment despre șoferul mașinii

După ce o familie de patru persoane plus șoferul mașinii au plonjat cu mașina în Dunăre, în Caraș-Severin, șeful Direcţiei de Drumuri Timişoara şi cel de la Orşova au fost demiși. Motivul este faptul că, deși au știut de ani de zile că parapetele sunt rupte, sau lipsesc, nu le-au înlocuit.

Ștefan, fiul cel mare al celor dispăruți, a declarat, potrivit observator.tv: ,,Dorinţa mea? Să-i găsească. Să-mi găsesc părinţii”, pe când Maria, fiica acestora, mărturisește: ,,Nu i-am văzut 5 luni de zile, 6 luni nu le-am văzut ochii. Tot mi-am dorit să mă duc, să ajung la ei acasă, să-i văd în viaţă”.

Cei doi copii care erau cu părinții în mașină aveau 22 și 3 ani, iar șoferul mașinii era un prieten de familie, parapetele care i-ar fi putut salva era rupt de mai bine de doi ani, iar autoritățile erau la curent cu toată situația, însă au stat cu mâinile în sân.

Fratele șoferului a spus ce i-ar fi povestit fratele său: ,,Mi-a povestit că i-a venit în curbă o maşină pe contrasens şi el era pe partea lui, pe partea dreaptă, nu a avut cum să scape, era impact frontal. A tras un pic stânga”. Se pare că abia ieri au apărut și muncitorii care ar trebui să se ocupe cu înlocuirea parapetelui…

Răsturnarea de situație vine din partea autorităților: poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului care a reușit să se salveze.

,,Pe numele conducătorului autor s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar dacă persoanele dispărute vor fi identificate fără viaţă, se va deschide dosar pentru ucidere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ, potrivit Agerpres.

Surse: observator.tv, spynews.ro 

loading...
loading...