Soțul făcuse accident și era în comă, dar peste câteva ore soția lui născuse. Femeia și-a luat bebelușul din spital imediat, toți îi spuneau că e nebună, dar când au văzut ce face le-au dat lacrimile: ,,Doar două zile au fost…”

James Spence avea vârsta de 25 de ani atunci când a suferit grave leziuni pe creier după ce a fost implicat într-un accident de motocicletă în luna iulie, de atunci, timp de două săptămâni a fost în comă, starea sa era foarte gravă. În plus, medicii nu au anunțat-o pe iubita sa, care atunci se afla în ultima lună de sarcină, cât de gravă este starea tatălui copilului ei.

Partenera de viață a lui James, Charlene Pope, în vârstă de 29 de ani, era însărcinată în 38 de săptămâni când iubitul ei a suferit accidentul și a născut la scurtă vreme după ce acesta a intrat în comă.

Totuși, noua mămică a decis să facă un gest care i-a îngrijorat pe medici, într-o primă fază: a decis să-și ducă micuțul ei la spital, pentru a-și cunoaște tatăl. „Îmi era teamă că băiatul nostru ar putea să nu-şi întâlnească tatăl. Dar cred că prezenţa copilului l-a ajutat să-şi revină”, a povestit Charlene.

Charlene a născut la ora 2 dimineaţa, iar în aceeaşi zi, la ora 15:00, l-a dus pe micul Carter să-şi întâlnească tatăl. Două zile mai târziu, James s-a trezit brusc din comă şi apoi a avut ocazia să-şi şi recunoască copilul. Familia consideră că ceea ce s-a întâmplat este un mic miracol realizat de cel mai nou membru al ei.

l1

 

l2

CITEȘTE ȘI:

Chirurgul și soția au adoptat două fete, dar el a început să le opereze de când aveau 10 ani! Le voia mai frumoase dar acum vin mereu la clinica lui. E incredibil cum arată după ce toată viața tatăl lor le-a ,,modificat” corpurile

Un chirurg plastician și soția sa au adoptat două fete, până aici nu pare nimic ciudat, dar când acestea aveau 10 ani, tatăl adoptiv a început să o opereze pe una dintre ele fiindcă acesteia nu-i plăcea cum arăta buricul ei!

În prezent cele două fete, Charm și Brittani Niccole sunt cliente obișnuite în clinica tatălui lor din California, SUA. Până acum au suferit tot felul de modificări precum mărirea bustului, modificarea nasului, sau injecții cu botox, toate operațiile fiind efectuate de tatăl lor adoptiv. Se pare că doctorul Michael Niccole pune mare preț pe frumusețe datorită preofesiei sale…

Charm a așteptat până a împlinit 25 de ani pentru a primi implanturi la sâni, pe când sora ei a suferit o astfel de intervenție încă de la 18 ani, deși o dorea de la vârsta de 15 ani. Iată ce povestește chiar ea: ,,Când am terminat liceul, tata m-a surprins spunându-mi că m-a programat să-mi măresc bustul. Am fost atât de fericită”.

Totuși, dependența lui Brittani nu s-a sfârșit acolo, voia cu orice preț să fie ,,perfectă”, așa că și-a modificat și nasul la 21 de ani. Între timp, sora ei, Charm, spune: ,,Aici, la noi, operațiile estetice sunt o parte normală a vieții de zi cu zi. De când mi-am operat bustul toți prietenii îmi spun că arăt grozav”.

Deși tatăl lor le sprijină dorințele de a deveni mai frumoase, mama lor are rezerve: ,,Nu am vrut ca ele să creadă că pot pur și simplu să se modifice de fiecare dată când nu le place ceva la ele. Mă tem că, dat fiind că operațiile le sunt atât de la îndemână, pot deveni dependente de ele”.

Chirurgul-tată precizează că fiicele lui sunt mereu atente la sănătatea lor și că el nu le influențează niciodată pentru a-și face alte operații. Totuși, adaugă el, fetele au crescut într-un mediu în care frumusețea este esențială.

Iată cum arată cele două acum:

f1-1

loading...
loading...