Soțul ajunsese la capătul puterilor, nevasta îl scotea din sărite, așa că a postat pe Facebook tot ce știa despre ea. Detaliile i-au distrus femeii viața, uite ce făcuse soția

Un motiv foarte comun din cauza căruia relațiile se termină este acela că unul dintre parteneri înșală, mai ales dacă sunt împreună de foarte mult timp. Deși este mult mai comun ca bărbații să își înșele soțiile, și femeile înșală.

Din păcate, se pare că femeile din China care înșală sunt tratate drept ultimii oameni ai societății, femeile prinse sunt uneori plimbate goale pe stradă, umilite în ultimul hal, pe când, în Philipine, multe femei care înșală sunt făcute de rușine pe conturile sociale. Așa a decis să facă și acest bărbat după ce a descoperit că soția îl înșală.

Soțul a reușit să copieze conversațiile dintre soția sa și amantul ei, dar ce a descoperit l-a distrus: soția avea o relație intimă cu bărbatul respectiv pe care îl și iubea. Se pare că cei doi se întâlneau uneori la hoteluri din apropiere dimineața cu noaptea-n cap, doar ca să întrețină relații.

Amantul știa că femeia era căsătorită, dar a pretins că ,,nu îi pasă”, pentru că o iubea, pe când soția a spus că și ea își iubește amantul și că nu mai simte nimic pentru soț.

Soțul a postat toate conversațiile pe care soția le-a avut cu amantul, alături de toate imaginile pe care le-a găsit cu cei doi, a pus totul pe Facebook, în văzul lumii:

h1

h2 h3 h4 h5 h6 h7

loading...
loading...