Soția s-a trezit și a văzut îngrozită că soțul avea gura acoperită cu o fâșie trasparentă. Când s-a uitat mai bine și și-a dat seama ce și-a făcut bărbatul și de ce, a început să plângă! Un caz unic în lume!

Pentru mulți oameni care lucrează, a dormi în același pat alături de o persoană care sforăie poate fi extrem de enervant, mai ales dacă sforăitul respectiv devine extrem de zgomotos iar cei din jur nu mai pot dormi din această cauză.

Iată ce mărturisește băiatul familiei: „Tatăl meu muncește mult pentru a susține familia. Serviciul lui este greu și îi consumă multă energie. Când ajunge acasă și se duce la culcare, mereu sforăie. Asta o scoate din sărite pe mama, Nu poate dormi în aceeași cameră cu el dacă sforăie, așa că trebuie să doarmă în sufragerie. Totuși, azi, mama a intrat în dormitor și a văzut ceva șocant. Tata dormea cu gura acoperită de scotch, de bandă adezivă transparentă!

În cele din urmă am aflat că tatăl meu și-a dat seama că sforăitul lui o deranjează pe mama, și el vrea să doarmă în aceeași cameră cu ea. Așa că și-a acoperit gura cu bandă adezivă pentru a nu mai sforăi.

Mama a fost pe cât de surprinsă pe atât de emoționată de gestul tatălui meu. A dezlipit imediat banda adezivă de pe gura lui. Asta înseamnă iubire.”

Cel care a făcut publică toată întâmplarea a fost fiul celor doi, iar părinții lui au câștigat astfel inimile a mii de internauți. Iată că dragostea se poate exprima și în acest fel!

Iată mai multe imagini:

f1

f2

f3

CITEȘTE ȘI:

Au găsit un elefant orb și surd, încuiat, bătut și chinuit timp de 73 de ani de stăpân! Ce a făcut sărmanul animal când a înțeles că e liber a dat fiori tuturor. Dumnezeule, nimeni nu credea că e posibil!

Este foarte trist faptul că până și acum, animalele devin foarte des victimele cruzimii oamenilor. De exemplu, mulți elefanți sunt puși la munci grele, alteori cei care se autointitulează stăpânii lor îi folosesc drept atracții turistice. Dar mai există și oameni care încearcă să le ajute pe aceste animale minunate, ei vor ca abuzurile să înceteze.

Acest elefant în vârstă de 73 de ani a fost foarte norocos că a fost salvat de către acești indivizi cu inimă mare. La fel ca mulți alți elefanți, Sookjai a fost obligat să trecă prin ani întregi de abuz. Și-a pierdut ochiul fiindcă stăpânul ei a folosit un baston cu cârlig pentru a o dresa, în plus, acum Sookjai e și surdă.

Totuși, în cele din urmă ea a avut o șansă să scape. Mulțumită Fundației Salvați Elefanții, ea a fost eliberată. Însă a fost o sarcină grea aceea de a o muta într-un loc nou. Oamenilor le-au trebuit peste 20 de ore pentru a o transporta într-un loc unde sunt duși elefanții salvați.

Însă acum Sookjai poate fi un simplu elefant; sărmanul animal este fericit să facă primii pași către libertate. După mulți ani în care a avut o viață îngrozitoare, ea merită tot ce e mai bun. Sărmanul elefant a plâns în timp ce era salvat, după 73 de ani de chin. Reacția lui a făcut înconjurul lumii și a schimbat, măcar puțin, percepția asupra animalelor. Iată un material video despre povestea elefantului care a plâns când era eliberat, după 73 de ani de torturi:

 

loading...
loading...