Soția lui Liviu Guță a trecut prin clipe de coșmar, dar a uitat un singur lucru. Abia când s-a dus la poliție și-a dat seama ce a făcut. Acum poliția e în alertă. Ce s-a întâmplat cu Giulia

Giulia Mititelu, soția lui Liviu Guță, a trecut prin clipe grele după ceea ce credea ea că va fi o simplă și scurtă sesiune de cumpărături.

Însă totul s-a terminat cum nu se putea mai prost: după ce și-a aranjat cumpărăturile în portbagaj, nu-și mai găsea portofelul în care avea totul: bani, acte, carduri. În primele momente a crezut că a fost victima unui jaf, dar după ce s-a gândit foarte bine și din greu, după ceva vreme a înțeles adevărul: ea era singura vinovată.

Ce se întâmplase de fapt? Își uitase portofelul în căruciorul pentru cumpărături, pe care îl lăsase în parcare. În prezent, polițiștii încearcă să îl găsească, cu ajutorul camerelor de supraveghere, pe fericitul găsitor al portofelului care a luat portofelul și s-a făcut nevăzut.

Totul s-a petrecut într-un centru comercial din zona Vulcan. Surse judiciare au declarat poentru libertatea.ro următoarele: ,,Acum, femeia este la secție pentru a da o declarație cu privire la pierderea portofelului despre care s-a crezut inițial că ar fi fost furat. Polițiștii vor studia înregistrările camerelor de supraveghere din parcarea centrului comercial în încercarea de a afla cine a găsit portofelul. cel care l-a găsit este obligat, conform legii, să-l predea pentru că altfel se va alege cu dosar penal”.

g1

Sursa: libertatea.ro

loading...
loading...