Soția lui A MURIT de CANCER iar acesta a înlocuit-o imediat. E ULUITOR cine i-a luat locul la scurt timp

În 2009 Ben și Ale Naneri s-au căsătorit, trăind momentul la care au visat dintotdeauna.

Aceștia își doreau să-și petreacă toată viața împreună, iubindu-se și crescându-și copiii și nepoții. Din păcate, viața a avut alte planuri pentru ei, în 2011 Ale murind de cancer la plămâni.

1_result-18

Peste doi ani Ben a hotărât să vândă casa și să se mute. La sfârșit Ben și micuța, lui fiică, Olivia, au făcut o ședință foto memorabilă. Pe parcursul ședinței ei au retrăit cele mai frumoase și fericite momente de la nunta lui Ben și Ale.

2_result-19

Nu aș dori ca oamenii să vadă în aceste poze durere și pierdere. Cu toate că îmi este greu să duc această amintire, dar povestea noastră este despre altceva. Împreună cu Olivia vrem să povestim istoria unei iubiri.” – spune Ben.

3_result-18

Conform pozelor de la nuntă din 2009, Ben și Olivia sunt în același loc în 2013. „Aceste imagini îi vor aminti fiicei momentul de început al vieții ei și al familiei”.

4_result-18

Pe parcursul ședinței Olivia a găsit placa de păr a mamei și s-a așezat să se joace. Această poză redă evenimentele de pregătire înainte de nuntă.

6_result-15

Amintirile despre Ale nu sunt în casă, ci sunt vii în inimile noastre” – a recunoscut Ben. Rolul de fotograf l-a jucat sora lui Ale, Melania.

8_result-14

Orice s-ar întâmpla în viața noastră, Olivia va ști, că există un loc, unde am fost cel mai fericit bărbat din lume, chiar dacă a fost pentru puțin timp.” – menționează Ben.

9_result-13 10_result-13 13_result-10 14_result-9 %d0%b9%d0%b9_result %d0%b9%d1%86_result

Sursa Perfect Media

loading...
loading...