A ascuns de soțul ei aceste cutii în pod timp de 40 de ani, când l-a lăsat să urce și să le deschidă, el nu a știut ce să creadă și a început să plângă. Uite ce ascunsese de el în tot acest timp

Kris Bresnan a păstrat un mare secret față de soțul ei, unul foarte intim. Soția a depozitat foarte multe cutii în pod timp de 40 de ani, iar soțul ei este pe cale să afle abia acum ce a păstrat ea în ele.

Povestea conținutului acestor cutii a început în anul 1975, cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt și au decis să-și petreacă vacanța împreună undeva departe de aglomeratul New York. Într-o zi râdeau și se distrau, dar, brusc, Bill i-a dat lui Kris un șervețel pe care scria: ,,Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Te iubesc, draga mea.” La sfârșit era simbolul infinitului.

s1

De atunci astfel de mesaje au devenit o tradiție, Bill scria regulat bilete, scrisori, trimitea cărți poștale. Bill i-a scris câte-un mic bilet sau câte-o scrisoare de dragoste în fiecare zi.

s3

Ceea ce Bill nu știa era că Kris colecționa biletele și scrisorile și le păstrase pe toate în tot acest timp. Podul adăpostea 25 de cutii uriașe pline cu scrisori de dragoste.

s5

La aniversarea de 40 de ani a căsniciei lor, Kris i-a arătat soțului ei conținutul cutiilor. Ochii bărbatului s-au umezit. Au petrecut toată acea seară de sărbătoare intimă citind scrisori și bilete, amintindu-și toate lucrurile pe care le-au trăit împreună și celebrându-și dragostea în cel mai minunat mod.

s4

Bill a declarat pentru ABC NEWS: ,,Practic alcătuiesc un fel de jurnal de dragoste. De exemplu, alegeți o zi din 1982, și va începe cu restaurantul unde am mâncat, sua un film pe care l-am văzut și reactia la el. (…)Era o femeie frumoasă din Europa, iubirea m-a lovit ca un fulger. În 40 de ani nu ne-am certat niciodată, deși am avut momente când am avut păreri diferite. Secretul pentru o relație este acela că trebuie să muncești pentru ea mereu. Și nu merge niciodată la culcare supărat. Vorbește despre orice. Totul trebuie rezolvat înainte de sărutul de noapte bună”.

s6

În total Bill Bresnan i-a scris soției sale, Kirsten Bresnan, 10.000 de scrisori! Relația lor este un exemplu, sperăm că vor fi în stare să îl urmăm.

loading...
loading...