Mama lor murise de săptămâni întregi, e cu adevărat îngrozitor ce au făcut cu trupul femeii de 46 de ani în tot acest timp împreună cu tarantule, șoareci, un iepure, o pisică oarbă și un ciobănesc cu trei picioare

Poliția au descoperit corpul în descompunere al lui Sharon Greenop în propriul ei pat. Cei care au dat semnalul de alarmă autorităților au fost vecinii care au observat că în jurul casei lor exista un miros îngrozitor. Deocamdată detectivii au declarat că moartea femeii este ,,neexplicată”, iar proprietatea unde a fost găsit trupul a fost confiscată temporar de către poliție.

Se pare că femeia avea anumite dizabilități (o rană la gât care o imobilizase în scaunul cu rotile) și se presupune că e posibil să fi zăcut moartă săptămâni la rând în timp ce fiica ei studentă și sora acesteia și-au continuat viețile sub același acoperiș de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Se pare că cele două fete au trăit în casă cu trupul în putrefacție al mamei dar și cu o pereche de tarantule, șobolani, un iepure, o pisică oarbă și un câine cu numai trei picioare pe nume Katie.

Încă nu este cunoscută cauza morții femeii, iar cele două femei care au locuit împreună cu cadavrul ei atât de mult timp nu au dat încă declarații.

goth

Sursa: Daily Mail

loading...
loading...