Sora Denisei îi transmite un mesaj dur Soniei, fetița care o copiază pe cântăreață în videoclipuri! ,,Absolut nimeni nu…”

Adelina, sora Denisei care locuiește în Spania, nu pare deloc mulțumită de faptul că o fetiță, mai precis Sonia Catinean, o imită pe regretata artistă. Deși locuiește în Spania, Adelina încă urmărește orice are legătură cu sora sa, tocmai de aceea a aflat rapid despre Sonia, fetița în vârstă de numai 10 ani, care a lansat mai multe videoclipuri realizate pe melodii pe care Denisa le-a lansat.

Dar fata nu s-a oprit aici, ea a făcut imposibilul și pentru a arăta ca Denisa: de exemplu și-a aplicat o aluniță deasupra buzelor, așa cum avea și cântăreața.

s1

Adelina a avut acest mesaj pentru micuța Sonia care nu i-a răspuns: ,,Absolut nimeni nu poate cânta sau copia identic muzica Denisei si nici frumusetea surioarei mele”. De curând aceeași Adelina și-a luat asupra ei rolul de a administra pagina de Facebook a Denisei, pe care a început să posteze diverse melodii ale Denisei, în onoarea ei.

Însă se pare că mult mai revoltați decât Adelina sunt fanii Denisei, ei nu văd cu ochi buni faptul că micuța Sonia se folosește de muzica și de imaginea Denisei. Iată cum au reacționat fanii:

s2

„Băi, profiti de moartea unei mari cantareţe pentru a te face cunoscută! Nu o să ai niciodată vocea ei, nu esti nici măcar pe aproape asa că nu o mai imita sau să îţi faci alunita aia, esti frumoasă fără… Dacă vrei să te faci cunoscuta fă-te cu imaginea ta si melodii originale cel puţin, nu îţi stă bine prostindu-te asa!… Nu e bine ce faci…nu o mai copia..las-o sa se bucure de linişte acolo unde e ea, eşti inca un copil si voce nu pot sa zic ca nu ai, doar ca duci tonurile muzicale prea in jos si asta nu se aude aşa bine. Aşa ca nu o mai copia si alunita aia nici nu stiu de ce ţi-ai facut-o…”

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI: 

Sătenii și-au făcut cruce! Uite ce semn a apărut în cimitirul în care este îngropată Denisa! S-a întâmplat chiar când iubitul cântăreței se afla la mormânt! „Exact deasupra locului de veci a apărut…”

Moartea Denisei Răducu a semănat multă durere în sufletele familiei și în cele ale fanilor. După înmormântare, un semn a apărut la mormântul tinerei.

Conform unor surse, se pare că după ce artista s-a stins din viață, familia și iubitul acesteia au început să primească tot felul de semne.

Vecinii au relatat pentru diferite publicații că ușa garajului în care a stat câteva ore nu se mai închide, iar tatăl regretatei cântărețe a povestit, cum, aflat în camera ei, a simțit brusc o stare de bine și o energie pozitivă, ca și când Denisa i-ar fi trimis un semn.

Se pare că și iubitul artistei a primit un semn. Aflat la cimitir, locul de unde nu mai vrea să plece și unde a ajuns chiar să și doarmă, acesta ar fi resimțit prezența iubitei sale prin apariția unei stele mari pe cer, fix deasupra mormântului.

Sursa: a1.ro

 

loading...
loading...