Soluții variate privind alegerea unei rochii de ocazie deosebite

O provocare de fiecare dată, alegerea unei rochii potrivite în funcție de fiecare ocazie nu este o misiune pe care să o depășești oricum. Trebuie ca aceasta să se plieze pe conformația corpului, să îl completeze elegant și feminin. Marea de opțiuni cu care ești întâmpinată de piața de profil reprezintă de asemenea o provocare. Cum poți să faci alegerea potrivită în măsura în care totul se promovează? Poți începe prin a te raporta la trenduri. Mai departe vei avea de ales de asemenea dintr-o mulțime de opțiuni. Vei începe să te raportezi și la propriile preferințe, la alegerile de bun gust și așa mai departe.

Atât când este vorba despre o ocazie formală, cât și atunci când ocazie este mai puțin formală, alegerea trebuie să urmeze o serie de reguli. Potrivit DyFashion, un magazin specializat în articole vestimentare dedicate publicului feminin, nu este deloc greșit a merge pe intuiție, atât timp cât alegerile pe care le dictează sunt în conformitate și cu referințele designerilor, cu ceea ce emană eleganță și estetică.

Pentru a ușura misiunea alegerii unei rochii de ocazie, iată care sunt câteva recomandări pe care le face DyFashion, la care publicul interesat se poate raporta.

Pionul principal? Materialul

Nu a zis nimeni că doar printr-un material foarte scump vei putea găsi un echilibru. Din contra, acesta trebuie să pună accent pe calitate și să își ofere confort. Poate fi ceva care să se încadreze în bugetul tău și totodată să îți ofere confortul de care ai nevoie, să te ajute să conturezi imaginea dorită.

Amintim aici catifeaua – un material atât de feminin încât va oferi rochiei tale o alură aparte, va conferi senzualitate. De altfel și dantela sau voalul sunt opțiuni de luat în considerare. Descoperă în acest sens și modele elegante de rochii de ocazii pe dyfashion.ro, parcă special cusute pentru tine. Sunt materiale fluide, care copiază fidel forma corpului, dar care crează un aspect estetic al acestuia. Sunt ușoare și vin sub texturi dintre cele mai variate. Contează să fie croit bine pentru a defini o ținută ireproșabilă, iar pe acest detaliu pun de fiecare dată un accent deosebit specialiștii DyFashion.

Criterii magice? Forma și designul

Mai departe, trebuie să îți îndrepți atenția către designul potrivit pentru silueta ta. Trebuie să o pui în valoare cu ajutorul unei rochii aleasă responsabil, deci va fi necesar să fii exigentă vizavi de modelul bifat. Ca să nu riști o imagine inestetică, ai în vedere mărimea potrivită ție – raportat la asta rochia va face sau nu cută pe talie sau în zona spatelui.

Designul trebuie să fie unul potrivit și în ceea ce privește modul în care se pliază pe zona umerilor. Pentru o ocazie ce impune un stil mai reținut, respectiv o ținută mai modestă, este ideea a alege un model cu mânecă. Evită un număr mai mic doar pentru a crea impresia unei siluete mai subțiate. De asemenea, trebuie să fii atentă la decolteu. Avantajează-ți zona bustului printr-un croi corespunzător. Corectează dimensiunile acestuia printr-o rochie potrivită. Găsești soluții atât pentru unul prea voluminos, cât și pentru unul mic la DyFashion.

Cât despre lungimea potrivită a rochiei, ai în vedere faptul că pentru ocaziile de zi în mod deosebit, cele medii sunt ideale. Îți oferă confortul dorit, lejeritate, nu îți va limita mișcările și nu incomodează la mers sau în a te desfășura după bunul plac. Pentru o siluetă de invidiat și un model mini este mereu o alegere binevenită.

Ocazie? Bifează rochia în funcție de eveniment

Poate fi vorba despre atât de multe evenimente și atât de multe tematici ale acestora. Pot fi dintre cele de zi, de seară. Poate că ocazia se referă la o petrecere de nuntă, la un botez, o aniversare, bal, banchet, o petrecere cocktail, dar și o promovare sau un eveniment cultural. Cert este ca anumite evenimente pretind rochii pretențioase, iar despre acestea se poate spune că deja se încadrează în categoria celor elegante. Acestea pot avea influențe ușor casual însă, astfel că și cele casual se pot adapta unui stil elegant. Contează și accesorizarea lor. Culoarea este un aspect ce îți va influența alegerile în funcție de eveniment.

Ai în vedere aceste detalii atunci când dorești să bifezi alegerea unei rochii de ocazie elegantă și alege ȋnțelept dintre numeroasele opțiuni de la Dyfashion.

loading...
loading...