ȘOFERUL se ducea ACASĂ când a VĂZUT la marginea șoselei o FETIȚĂ disperată și ÎNSÂNGERATĂ, care FĂCEA SEMNE cu mâna. Când a OPRIT și s-a APROPIAT a avut un ȘOC. Uite CE se întâmplase cu ea și CE VOIA de la el

Era o zi senină când Angela Shymanski mergea cu mașina pe un drum de munte alături de copiii ei: Lexi (5 ani) și Peter (3 luni), dar în ultima vreme femeia obosea foarte repede fiindcă îngrijirea bebelușului necesita prea mult efort, de aceea Angela era foarte obosită, pleoapele i s-au îngreunat și, pentru o clipă, a adormit. Acest moment a fost fatal și a declanșat o tragedie. 

Angela a pierdut în acel moment controlul mașinii, automobilul a derapat pe șosea direct într-o prăpastie, s-a rostogolit pe o pantă abruptă și, după 12 metri de alunecare în jos, s-a lovit de un copac și atârna deasupra hăului.

În timpul căderii Lexi a închis ochii, iar când i-a deschis, a văzut că mașina atârna deasupra prăpastiei. Pe scaunul pentru copii de alături plângea micul Peter, iar mămica ei era inconștientă. Fetița avea doar câteva contuzii și mici tăieturi, conform Realitatea.

Șoseaua rămăsese undeva sus iar mașina distrusă nu putea fi văzută. Tocmai de aceea fetița, singură, a decis să meargă după ajutor. A ieșit din mașina distrusă și a urcat pe panta abruptă și pietroasă. Când a ajuns la drum, Lexi a început să își fluture mâinile, un șofer a văzut-o și a oprit.

l1

Când au ajuns la locul accidentului medicii au acordat ajutor mai întâi fetiței, la mașina distrusă, în care se aflau mama și fratele ei, era imposibil de ajuns! Salvatorii au fost obligați să coboare pe funii și tot pe ele să-i urce pe Angela și Peter. Micuțul avea hemoragie cerebrală, iar mama suferise un traumatism al coloanei vertebrale. De aceea, ambii au fost duși imediat la spital cu elicopterul, conform Realitatea.

Din fericire Angela și Peter nu mai erau în pericol și au început încet, încet, să se însănătoșească. Băiețelul s-a însănătoșit complet, dar mama lor a mai trebuit să stea puțin internată. Medicii au declarat că ceea ce i-a salvat a fost faptul că au putut să fie ajutați la timp.

Iată ce a mărturisit Angela despre minunea pe care a trăit-o și despre fiica ei eroină: ,,Este pur și simplu o minune! Nu-mi vine să cred că micuța Lexi a reușit să ne salveze. Sunt mândră de fetița mea și mereu îmi voi aminti de fapta ei remarcabilă”.

l2

loading...
loading...