Șoferul a văzut o femeie pe marginea drumului din Ialomița și a oprit mașina. Tânăra a deschis portiera și i-a spus: ,,Sunt la produs”. E celebră, o știe toată România. Ce s-a întâmplat între cei doi depășește orice imaginație

Deși majoritatea românilor plătesc uneori și cu cardul, nu același lucru se poate spune despre cele care practică cea mai veche meserie din lume. Cele de pe centură nu acceptă acest tip de plată și prestează doar pe bani gheață.

Un astfel de exemplu vine din Fetești. Aici s-a întâmplat ca o tânără să refuze să facă un client fericit prin tehnicile specifice meseriei, iar asta doar pentru că acesta dorea să plătească cu cardul…

Bărbatul a oprit mașina pe marginea drumului, iar fata, o celebritate pe internet, s-a urcat în automobil. Ea i-a zis: ,,Sunt la produs. 30 de lei oralul”. Bărbatul i-a explicat că e prea mult și că în altă parte a găsit și la 5 lei. ,,Eşti nebun, cum 5 lei. Pe suc şi pe chipsuri am dat 10 lei. Nici nu mă gândesc”, i-a spus femeia.

Șoferul se pare că era într-o stare bună așa că a început să glumească, sfătuind-o să mănânce natural, ceapă, brânză, nu chimicale. După câteva minute, femeia a mai lăsat din preț: ,,20 de lei”.

Deși bărbatul a fost mulțumit, i-a zis femeii că nu are bani la el și că poate plăti doar cu cardul. Desigur că femeia nu a vrut, așa că a ieșit din mașină căutând un alt client.

Se pare că această fată este celebră pe internet datorită unor clipuri pe care le posteză în care dansează de mama focului. Mulți o cunosc nu pentru că ar fi apelat la serviciile ei, ci pentru că îi urmăresc postările și comentează. Unele filmuleze ale sale depășesc și 10.000 de vizualizări!

Pentru cei interesați, așa arată doamna cu pricina:

4

Sursa: cancan.ro

loading...
loading...