Șoferița de AUTOBUZ aude plânsete și când să se uite mai bine vede un BĂIEȚEL singur, afară în noaptea rece. Apoi se uită la PICIOARELE lui și se îngrozește. E UIMITOR ce a făcut femeia, o adevărată EROINĂ

Denise Wilson este șofer de autobuz de aproximativ șase luni. Aceasta trebuia să-și ia pauza de la 12 noaptea și inițial voia să renunțe la pauză și să continue cu tura de noapte.

Cu toate acestea, din fericire, s-a decis să își ia pauza și niște aer proaspăt așa că a oprit autobuzul și a ieșit la o plimbare cu toate că erau -22 de grade în seara aceea. De aceea a părut ireal când a văzut un băiețel singur care umbla pe afară la ora aceea și pe frigul acela.

Plângea și spunea că s-a pierdut. Wilson și-a zis că Dumnezeu a făcut să se nimerească acolo la acea oră din noapte pentru a salva acel copil.

Băiețelul are 5 ani și abia era îmbrăcat cu ceva, înghețând de moarte în frigul acela. Nici măcar nu avea încălțăminte. Wilson l-a luat în brațe și l-a dus în autobuz unde l-a învelit în geaca ei și i-a dat ceva să mănânce.

A încercat să facă tot ce poate pentru el ca să îl ajute să-i fie mai bine cât timp așteptau să sosească poliția.

Poliția a declarat că toată situația era un accident, copilul reușind să se rătăcească de casă.

Din fericire, datorită femeii totul nu a deraiat în ceva mult mai grav. Cu toate astea, ea nu se vede ca fiind o eroină: “Nu sunt o eroină. Sunt un copil al lui Dumnezeu și ca mulți alții încerc să fac ceea ce e corect. Bine că s-a rezolvat.”

loading...
loading...