Șoferii au găsit-o legată cu lanțuri de un stâlp. Povestea ei e incredibilă

Șoferii au fost cei care au găsit-o pe fetiță într-o parcare, de-a dreptul priponită de un stâlp. Scenele oribile s-au petrecut în Kuala Lumpur, iar micuța era îmbrăcată într-o uniformă de școală, legată la gleznă cu lanțuri. Se pare că după o vreme, mama ei s-a întors pentru a o recupera, femeia a spus poliției că în acest fel o pedepsea pe cea mică fiindcă nu a mers la școală.

Cei care văzut-o primii au fost câțiva motocicliști, fata de doar 8 ani stătea foarte liniștită și își sugea degetul, deși părea complet rușinată de situația în care se afla. Pe jos, alături de ea se afla ghiozdanul de școală și o sticlă de apă. Fetița a declarat polițiștilor că mama ei o pedepsește astfel fiindcă nu se poartă cum trebuie.

fata-3

 

 

 

 

 

 

La 10 minute după ce fata a fost descoperită, a apărut și mama ei, care și-a recunoscut fapta. Ea a declarat că a pedepsit-o în acest fel fiindcă lipsea prea mult de la școală. Poliția a ordonat mamei să elibereze fata, pentru ca apoi ambele să fie duse la cea mai apropiată secție de poliție pentru a fi audiate. Mohammad Azlin Sadari, reprezentant al poliției locale, a declarat pentru presă: ,,Am stabilit că a fost pentru prima dată când fata a fost legată în lanțuri. S-a decis să o lăsăm pe mamă să plece împreună cu fiica, cu avertismentul ca fapta să nu se mai repete niciodată.

Sursa: Daily Mail

loading...
loading...