ȘOCANT: Mama a doi copii și-a ucis fetița sugrumând-o cu luminile de Halloween. Când vei vedea pe cine a dat vina îți vei face cruce

Kristen DePasquale are 27 de ani și a fost acuzată de crimă cu premeditare după ce și-a neglijat și și-a strangulat fetița de numai un an, Mia Rice, cu cablul luminilor de Halloween.

Mia a fost găsită fără suflare în casa familiei din Florida pe 10 noiembrie, ea avea lumini în formă de dovleci în jurul gâtului. Femeia a povestit poliției că a mers să facă duș și și-a lăsat fiica împreună cu fratele ei de 2 ani în fața televizorului.

Mama spunea că fiul ei și-a cerut scuze pentru ce i-a făcut surioarei sale, dar medicii au descoperit că băiețelul nu avea puterea de a strangula pe cineva în acest fel. În urma examinării a mai reieșit că a durat între 4 și 5 minute până când fetița a murit. Poliția a scos la iveală multe nepotriviri în povestea mamei, inclusiv faptul că dușul ei era uscat iar picioarele mamei erau murdare, pe lângă asta femeia mai era și machiată.

În urma autopsiei a reieșit că pe ceafa fetiței erau urme care indicau că cineva a folosit un obiect pentru a încerca să strângă și mai tare rândurile de cablu în jurul gâtului fetei.

Un judecător a decis ca fiul femeii să fie pus în custodia bunicilor lui, procesul mamei continuă, aceasta nu va mai avea dreptul niciodată să îl vadă fără ca altcineva să o supravegheze.

mama1 mama2 mama4

loading...
loading...