ȘOCANT: A născut în biserică, dar preoții au înghețat când au văzut ce i-a ieșit din burtă. ,,A fost mâna DIAVOLULUI!”

Un caz șocant petrecut în NIGERIA a șocat întreaga lume.

O femeie a apelat la un preot din localitate pentru a o ajuta să scape de infertilitate deoarece ea credea că aceasta este efectul unui demon care se ascundea în trupul ei.

Se pare că preotul a acceptat sarcina deloc ușoară și a dus-o în biserică, a uns-o cu uleiuri și a început să se roage pentru salvarea ei. Dar în momentul acesta femeia a început să aibă contracții și să sângereze.

Iată ce a declarat o asistentă, care a rămas și ea marcată de acest caz ciudat: ,,Se ținea de piciorul cuiva și se chinuia să împingă, pentru ca pruncul să iasă. La un moment dat ceva a căzut pe podea, după care femeia s-a prăbușit. Creatura semăna cu un cal. Avea gâtul lung și urechile mari. Am fost cu toții șocați”.

După ce creatura s-a născut, conform obiceiurilor ciudate ale regiunii, preotul, care în acel moment începuse o slujbă de exorcizare, a cerut celor prezenți în biserică să se ferească din calea animalului, de aceea, lăcașul de cult s-a golit subit.

După exorcizare femeia a fost transportată la spital, nimeni nu s-a mai gândit și la mica creatură care era considerată o ființă care aparține diavolului, ea a fost lăsată să zacă pe podea, și, din păcate, a murit până când medicii au ajuns și la ea.

Iată cum arăta această ființă:

Sursa

loading...
loading...