Șoc sau groază?! Adelina Pestrițu a luat 3,60 la BAC! Uite cum a putut să răspundă la întrebarea „Cine a fost Ion”! Așa ceva, mai rar! A recunoscut chiar ea…

Adelina Pestrițu este una dintre vedetele care au ajuns în primul plan al atenției publicului din România foarte repede. Celebritatea ei a venit mai ales datorită frumuseții, dar foarte puțini știu că bruneta nu se poate lăuda cu rezultate excelente la învățătură, asta fiindcă în anul 2006 a picat cu brio examenul de maturitate, iar despre acest lucru a povestit chiar ea.

„Am picat la limba română. Am luat 10 la oral, dar la scris am reuşit să obţin numai 3.60. Eu am învăţat, dar în loc să scriu despre Ion, am scris despre Moromeţii. Am scris patru pagini despre un subiect greşit. În acel an au picat trei sferturi din elevii din ţara la română”, spune Adelina.

Potrivit cancan.ro, în această situaţie s-a aflat şi Dan Capatos, care nu a picat proba scrisă, ci cea de oral la „Limba şi literatura română”. Întrebat de profesorul examinator „Ce a spus Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?”, cel mai cunoscut moderator al trustului Intact s-a fâstâcit şi nu a ştiut ce să răspundă, fiind notat cu nota 3.

Nici sora Nicoletei Luciu nu a reuşit să treacă hopul examenului de bacalaureat de la prima încercare, în 2006, anul în care a absolvit cursurile Grupului Şcolar Industrial Sf. Pantelimon din Bucureşti. Deşi s-a descurcat la celelalte probe, la cea de limba şi literatura română, scris, a obţinut doar nota 3,30. Frumoasa brunetă s-a ambiţionat, însă, şi, ulterior, a reuşit să promoveze examenul, media finală fiind 7,45.

CITEȘTE ȘI:

S-a dus să ridice nota, însă a avut parte de o surpriză neplăcută. Chelnerița nu primise niciun bacșiș, dar a găsit un bilet. Motivul incredibil pentru care clientul a refuzat să-i lase ceva

Situație inedită într-un restaurant din Rockford, Illinois, Statele Unite. Când s-a dus să ridice nota, o chelneriță a avut parte de o surpriză inedită. Nu primise niciun bacșiș. A găsit în schimb un bilet de la client, care i-a explicat de ce a refuzat să îi ofere micuța recompensă.

„Nu pot să ofer bacșiș cuiva care nu-l iubește pe Iisus. Urât tatuaj”, a scris clientul.

Ce tatuaj l-a supărat pe bărbat? Ei bine pe brațul Samanthei Heaton se afla un tatuaj în culorile curcubeului, simbolul comunităţii LGBT.

A fost șocant. M-am simțit rănită. Aș fi discutat deschis despre tatuajul meu cu ei, dacă mă întrebau. Am vorbit despre mâncarea lor. M-au ținut constant ocupată, dar nu au fost nepoliticoși cu mine. Nu am mai întâlnit pe nimeni care să scrie așa ceva”, a declarat femeia.

O prietenă a femeii, Joelle Nicole Maish, a scris pe pagina sa de Facebook: „Vreau doar să spun că să fii gay nu înseamnă că nu crezi în Dumnezeu sau în Iisus. Iar oamenii care sunt religioși nu ar trebui să nu-i respecte sau să reacționeze astfel față de alți oameni. Ps: Au scris greșit tatuaj”.

nota

loading...
loading...