Șoc pentru Monica Gabor, a fost operat din cauza unei probleme de sănătate intimă. Ce s-a întâmplat între ei

Prima iubire a Monicăi Gabor a avut loc în Bacău, vedeta avea pe atunci 16 ani și s-a implicat într-o relație sentimentală cu Alexandru, alături de care a stat o jumătate de an.

Apoi, când Monica a devenit celebră din cauza soțului său, Alexandru s-a decis să vorbească despre iubita sa din adolescență. Iată ce spunea pe atunci Alexandru, pentru ziarul ,,Ieșeanul”: ,,Eram singurul elev ortodox de la liceul Catolic din Bacau. Monica era eleva la Liceul Henri Coanda din Bacau, iar curtea scolii era comuna cu cea a liceului catolic”.

Alexandru a mai povestit și cum s-au despărțit: ,,La fiecare aniversare a noastra, pe 23 a fiecarei luni, ne faceam cadouri si stateam toata ziua impreuna. Pe 23 mai 2004 a fost plecata la Brasov, era pentru prima data cand lipsea. M-am ofticat rau, dar ea mi-a facut o surpriza si a venit. Ei bine, eu m-am dus cu toate cadourile dupa mine si i le-am dat inapoi. Iar ea imi cumparase un cadou pentru ziua noastra!”.

s1

În prezent, potrivit presei mondene, Alexandru s-a stabilit în Marea Britanie, unde a lucrat ca șofer, dar acum are ceva probleme de sănătate.

Bărbatul s-a operat de hernie într-un spital din Londra, aceasta fiind a doua intervenție de acest fel pe care a suportat-o în ultimii 4 ani. Ba, Alexandru s-a și lăsat fotografiat în salon.

s2

Iată ce le-a transmis pacientul amicilor săi: ,,Operatia a fost reusita (paroscopic si au reparat hernia si pe stanga si pe dreapta). Momentan toate bune. Este hernie inghinala, nu de disc. Acum 4 ani am fost operat clasic pt hernie, in comparatie cu acea data ma simt excelent. Durerile sunt mici, recuperarea rapida”.

loading...
loading...