Și-au dorit mult un al doilea copil, ani de zile au mers pe la clinici, dar când în sfârșit au reușit, la naștere nu le-a venit să creadă ce văd! Uite ce făcuseră mamei în clinică și al cui era copilul: ,,Am avut o criză de nervi, am început să urlu!”

Când Nancy Andrews din Commack, N.Y. a rămas însărcinată prin fertilizare in vitro realizată într-o clinică din New york, ea și soțul său se așteptau la un nou membru al familiei.

După ce s-au luptat atât de mult timp pentru a avea un al doilea copil, acum Nancy, împreună cu soțul ei, Thomas, dau în judecată clinica pentru ceva incredibil ce nu vor uita niciodată. Au fost foarte fericiți când au aflat de sarcină, și și-au dat seama de eroarea colosală pe care o realizaseră medicii abia după ce micuța Jessica s-a născut.

Mama a mărturisit: ,,Deși o iubim pe mica Jessica ca pe copilul nostru, de fiecare dată când ne uităm la ea ne amintim de greșeala uriașă a clinicii. E imposibil de ignorat”.

Ce au făcut de fapt angajații clinicii? Au inseminat-o artificial pe femeie cu lichidul seminal al altui bărbat, astfel încât, practic, ea a făcut un copil cu altcineva, nu cu soțul ei: ,,Ne temem că fiica noastră va fi obiectul ridicolului și batjocorii altor copii în școală, în timp ce crește”, au mai declarat părinții.

Părinții nu se așteptau ca fiica lor să aibă tenul mai închis la culoare decât al oricăruia dintre cei doi părinți! Jessica s-a născut pe 19 octombrie 2004, cei doi au dat în judecată clinica pentru malpraxis, dar și pe medicul care s-a ocupat de mostre. Fetița a fost acceptată în familie și este crescută de cei doi.

loading...
loading...