Și-a omorât vecina gravidă pentru că în fiecare zi îl întreba mereu același lucru. Scos din sărite, bărbatul a ucis-o de nervi! Este cea mai enervantă întrebare din lume, și tu ai fost întrebat asta

Aceasta este întrebarea pe care toți oamenii singuri o urăsc… Chiar și când este pusă de oameni care au cele mai bune intenții, întrebarea „Când ai de gând să te căsătorești” poate fi enervantă, mai ales dacă același om te scoate din sărite în mod repetat cu ea. Acest om este un exemplu brutal în acest sens: el a dus lucrurile în extremă și a decis să închidă gura vecinei care oricând îl vedea îl întreba același lucru, însă a decis să i-o închidă pentru totdeauna – curmându-i viața.

Sună ciudat, nu? Ei bine, este exact ce s-a întâmplat în Indonezia, iar internauți din toată lumea sunt șocați de acest incident oribil. Faiz Nurdin are 28 de ani și a ucis-o pe Aisyah, vecina sa, pentru că îi punea prea des „întrebarea de aur”. Martorii povestesc că Faiz stătea în fața casei sale când vecina lui însărcinată a trecut pe lângă el și i-a vorbit.

Purtătorul de cuvânt al poliției a povestit că ucigașul a zis că femeia i-a spus: „Însoară-te repede, ceilalți sunt deja căsătoriți, tu ce mai aștepți?”. În cele din urmă, scos din sărite, Faiz a plănuit ceva diabolic. Și-a vizitat vecina chiar în acea zi, a urmărit-o în camera ei și a împins-o pe pat apoi a sugrumat-o cu propriile mâini.

După comiterea crimei, suspectul a furat telefonul victimei și 59 de dolari. Apoi Faiz a reușit să plece din localitate, dar poliția a dat de el și l-a împușcat în picior. Dacă se dovedește că el a făcut-o, Faiz își va petrece toată viața în pușcărie. Totul din cauza enervantei „Întrebări de Aur” care stresează pe oamenii singuri din toată lumea: „Tu când ai de gând să te căsătorești?!”

intreb2

CITEȘTE ȘI:

Și-a prins soția făcând amor pasional cu șeful ei bătrân, dar ce le-a făcut a amuțit o lume întreagă! Amanții nici n-au știut că i-a văzut, a scos telefonul și… Ce a făcut l-a băgat direct în pușcărie! Caz unic în lume…

Un bărbat din Marea Britanie, tată a doi copii, bănuia de ceva vreme că soția are o aventură, așa că și-a urmărit soția cu ajutorul telefonului mobil al femeii, mod în care a aflat că aceasta se îndrepta către o destinație suspectă și necunoscută. Urmând-o, soțul a văzut cum nevasta sa, Nancy, în vârstă de 38 de ani, a intrat într-o casă pe care nu o știa. Bărbatul a așteptat doar câteva minute, apoi a intrat și el, curios.

Însă în momentul în care a văzut ce făcea în acea casă mama copiilor lui, a rămas blocat! A avut nevoie de câteva secunde să-și revină, pentru a putea reacționa: soția lui era în pat cu șeful ei, în vârstă de 58 de ani.

Nervos, a scos telefonul și i-a filmat pe cei doi, apoi a fugit și și-a lăsat soția în brațele șefului. Urmarea nu a fost cea așteptată de bărbat. Cu toate că nu i-a agresat în niciun fel pe cei doi, bărbatul, pe nume Sean, a fost arestat și acuzat de intare prin efracție, ba chiar riscă să facă și ani grei de pușcărie!

Avocații săi au pregătit o apărare imbatabilă și chiar au susținut faptul că acesta ar merita felicitat pentru faptul că nu a recurs la violență atunci când și-a surprins soția cu șeful.

Judecătorii au ales să îl elibereze din închisoare, în cele din urmă. Bărbatul s-a despărțit de soția sa, apoi, potrivit RTV.net.

loading...
loading...