Și-a mințit familia că are cancer timp de patru ani, toți au crezut-o și i-au fost alături mereu! Motivul pentru care a făcut asta e înfiorător, ce s-a întâmplat la sfârșit e tragic!

Clare Bain are 36 de ani, trei copii și este din Bolton, iar cazul ei a uimit o lume întreagă, femeia și-a mințit familia că mai are doar câteva luni viață. Și-a dus rudele la ședințe de chimioterapie false, cerea bani pentru tratamentul care, spunea ea, îi va face părul să nu mai cadă.

În prezent ea este vinovată de furt și fraudă, mai ales că și-a ales un moment extrem de dureros pentru a minți familia, socrul ei încă jelea moartea timpurie a soției sale, care se stinsese tot din cauza cancerului.

Soția care și-a păcălit întreaga familie că va muri de cancer a scos de la rude un total de 50.000 de lire sterline într-o perioadă de patru ani de zile, iar acum ea va sta doi ani în pușcărie pentru fapta sa.

Clare își ducea rudele la ședințe false de chimioterapie pentru ca acestea să îi dea bani pe care de obicei îi cheltuia luându-și haine sau plătind împrumuturi, ea intra singură în spital, iar pe cei care o conduceau acolo cu mașina îi lăsa să o aștepte la o cafenea din apropiere. Însă cea mai mare parte a banilor i-a furat de la socrul ei, de a cărui încredere a profitat cel mai mult, acesta o considera o adevărată fiică adoptivă.

Socrul a declarat: ,,M-am purtat cu Clare de parcă ar fi fost fiica mea și i-am dat tot ce aveam. Am avut încredere în ea, a fost lângă mine când mi-a murit soția.”

cl

CITEȘTE ȘI:

Sora Denisei îi transmite un mesaj dur Soniei, fetița care o copiază pe cântăreață în videoclipuri! ,,Absolut nimeni nu…”

Adelina, sora Denisei care locuiește în Spania, nu pare deloc mulțumită de faptul că o fetiță, mai precis Sonia Catinean, o imită pe regretata artistă. Deși locuiește în Spania, Adelina încă urmărește orice are legătură cu sora sa, tocmai de aceea a aflat rapid despre Sonia, fetița în vârstă de numai 10 ani, care a lansat mai multe videoclipuri realizate pe melodii pe care Denisa le-a lansat.

Dar fata nu s-a oprit aici, ea a făcut imposibilul și pentru a arăta ca Denisa: de exemplu și-a aplicat o aluniță deasupra buzelor, așa cum avea și cântăreața.

Adelina a avut acest mesaj pentru micuța Sonia care nu i-a răspuns: ,,Absolut nimeni nu poate cânta sau copia identic muzica Denisei si nici frumusetea surioarei mele”. De curând aceeași Adelina și-a luat asupra ei rolul de a administra pagina de Facebook a Denisei, pe care a început să posteze diverse melodii ale Denisei, în onoarea ei.

Însă se pare că mult mai revoltați decât Adelina sunt fanii Denisei, ei nu văd cu ochi buni faptul că micuța Sonia se folosește de muzica și de imaginea Denisei. Iată cum au reacționat fanii:

„Băi, profiti de moartea unei mari cantareţe pentru a te face cunoscută! Nu o să ai niciodată vocea ei, nu esti nici măcar pe aproape asa că nu o mai imita sau să îţi faci alunita aia, esti frumoasă fără… Dacă vrei să te faci cunoscuta fă-te cu imaginea ta si melodii originale cel puţin, nu îţi stă bine prostindu-te asa!… Nu e bine ce faci…nu o mai copia..las-o sa se bucure de linişte acolo unde e ea, eşti inca un copil si voce nu pot sa zic ca nu ai, doar ca duci tonurile muzicale prea in jos si asta nu se aude aşa bine. Aşa ca nu o mai copia si alunita aia nici nu stiu de ce ţi-ai facut-o…”

Sursa: wowbiz.ro

 

 

loading...
loading...