Și-a luat la revedere de la familie, și-a pus părinții să îl sigileze într-o cutie, și-a luat o cameră video cu el, dar ce s-a întâmplat peste 3 zile e incredibil. Uite ce voia să facă, video din cutie

Este oare posibil să te trimiți singur prin poștă? Tehnic vorbind, este, dar poate fi mortal. Deși pare o activitate extrem de ciudată, se pare că, în medie, într 40-50 de oameni mor în întreaga lume încercând să se ,,expedieze” singuri la o anumită destinație.

Să te expediezi singur poate fi incredibil de periculos și greu: te poți sufoca dacă cutia în care ești este pusă între foarte multe alte cutii, blocând găurile pentru aer pe care le-ai creat chiar tu.

Apoi este nevoie de apă, mâncare, haine groase. Dar primul lucru pe care trebuie să-l ții minte, deși nu recomandăm, așa ceva, este acela că nu trebuie să fii prins NICIODATĂ!

m1

Acest tip a încercat, cu ajutorul părinților, să se expedieze pe cale terestră și pe apă, acum a încercat și pe cale aeriană. Uite ce a ieșit, aveți grijă să vă uitați până la sfârșit:

loading...
loading...