Și-a LEGAT de el o BOMBĂ și s-a ARUNCAT în AER într-un parc aglomerat! UNDE s-a întâmplat și de ce a făcut un gest atât de NEBUNESC… – FOTO, VIDEO

Un militar pensionat, în vârstă de 72 de ani, a decedat după ce s-a aruncat în aer într-un parc din oraşul japonez Utsunomiya, provocând rănirea altor trei persoane, a anunţat postul de televiziune NHK, citat de Reuters online, scrie MEDIAFAX.

4221396001-5181756760001-5181745065001-vs

O a doua explozie a cauzat un incendiu într-o parcare din apropierea parcului, în timp ce locuinţa bărbatului, situată la 8 kilometri de parc, a ars, potrivit sursei citate.

Poliţia din oraşul Utsunomiya, care se află la aproximativ 100 de kilometri de Tokyo, a spus că a descoperit un bilet de adio scris de bărbat şi că anchetează cele trei incidente.

În imagini difuzate de NHK pot fi văzute două maşini distruse de flăcări, una dintre ele aparţinând fostului militar şi situată la aproximativ 200 de metri de parc.

În urma exploziei din parc au fost răniţi doi bărbaţi în vârstă de 64, respectiv 58 de ani. Cea de-a treia victimă este un elev de 14 ani, a mai informat NHK.

Anterior, presa străină anunţa, citând declaraţii ale pompierilor, că o persoană a murit şi alte două au fost rănite duminică într-un parc din Japonia, în urma a două explozii care au avut loc aproape simultan.

Exploziile au avut loc într-un parc din municipiul Utsunomiya, la aproximativ 100 de kilometri nord de capitala Tokyo, puţin după ora locală 11.30 (05.30, ora României), a declarat un purtător de cuvânt al serviciului local pentru stingerea incendiilor.

“O persoană a fost găsită moartă”, a declarat atunci pentru AFP purtătorul de cuvânt.

loading...
loading...