Și-a înfășurat fiica în SÂRMĂ GHIMPATĂ și a obligat-o să stea pe un mușuroi de furnici. Ce a pățit fata în următorii 15 ani e cumplit

Doi părinți au fost condamnați la închisoare timp de 48 de ani după ce și-au torturat fiica în moduri îngrozitoare timp de 15 ani de zile. Părinții, a căror identitate nu a fost încă dezvăluită, și-au supus copilul unor torturi atât de cumplite încât unele detalii sunt pur și simplu prea groaznice pentru a fi reproduse în scris.

Tatăl, în vârstă de 59 de ani, a început să își abuzeze sexual fiica încă de când aceasta avea 5 ani, iar totul a continuat până când a împlinit 18 ani. Se pare că multe dintre atacurile de natură sexuală aveau loc cu prilejul unor ocazii speciale, de exemplu de Crăciun, sau de Ziua Tatălui. În cadrul procesului, tatăl a fost descris ca fiind sadic, depravat și cu un ego uriaș.

Mama fetei încuraja abuzul asupra fiicei, ba chiar era implicată în câteva dintre faptele indecente. O dată s-a întâmplat ca ambii să o tortureze, iar fata să vomite pentru ca apoi să fie forțată să își mânânce propria vomă. Cu altă ocazie cei doi au obligat-o pe fată să se înfășoare în sârmă ghimpată și să rămână așa, deasupra unui cuib de furnici. La proces fata a declarat: ,,Voi fi pentru totdeauna chinuită din cauza tratamentului inuman pe care l-am suferit”. Ambii părinți își neagă vina și nu au arătat niciun fel de remușcare.

Printre altele, tatăl folosea și un ferăstrău pentru a-și tortura fiica.

tata-tortura

 

loading...
loading...