Și-a făcut un selfie și a ars dintr-un foc 200.000 de dolari! Uite cum a arătat cel mai scump selfie al planetei și ce a făcut această femeie să merite așa ceva

O filmare eliberată de CCTV arată cum o femeie distruge 200.000 de dolari dintr-un singur foc, iată cum a reușit această performanță remarcabilă.

Totul s-a petrecut într-o galerie de artă modernă din Los Angeles, The 14th Factory. Acolo erau expuse sculpturi ale artistului Simon Birch. Femeia s-a retras într-un colț alături de o prietenă și a încercat să își facă un selfie, însă nu și-a calculat prea bine mișcările, așa că instalația lângă care era a început să cadă, piesele cădeau unele peste altele ca într-un joc de domino.

Se pare că în urma acestui incident, 3 dintre sculpturile artistului Simon Birch au fost distruse iremediabil.

În timp ce filmarea CCTV arătând distrugerea pieselor de artă i-a făcut pe artiștii din toată lumea să amețească de necaz, utilizatorii de internet au râs în hohote.

Publicul care distruge obiecte de artă nu este ceva nou. În luna mai o statuetă veche de 120 de ani a fost spartă în Lisabona din cauza unei persoane care s-a apropiat prea mult de ea cu telefonul.

În 2015, un băiat de 12 ani a folosit o pictură de Paolo Porpora pentru a-și amortiza căderea, în Taipei. Lucrurile s-au înrăutățit și mai tare fiindcă copilul ținea în mână o băutură care a trecut prin pânză.

În luna iunie un vizitator al Muzeului de Artă din San Francisco a intrat din greșeală cu cotul într-o pictură de Andy Warhol care valora peste 70 de milioane de dolari.

Iată imaginile: 

Sursa: Metro

loading...
loading...