Și-a dus bolidul de 170.000 de euro la reparat, dar a uitat camera de filmat aprinsă. Ce a descoperit când s-a uitat pe înregistrare l-a șocat și l-a îngrozit! Ce se întâmplase în mașina lui e imposibil! Video incredibil

Daniel Sheikhan și-a lăsat Mercedesul S63 AMG la unul dintre service-urile companiei, pe mâna mecanicilor, dar a uitat de camera de filmat montată pe bordul mașinii. Acesta a descoperit cu stupoare ce făceau mecanicii cu bolidul în valoare de 170.000 de euro. Totul s-a petrecut în Canada, în anul 2015, deși bărbatul susține și astăzi că nu este mulțumit de răspunsul pe care l-a primit de la reprezentanții companiei Mercedes, potrivit inc.com.

Bărbatul a fost taxat pentru 90 de minute, dar, când s-a uitat pe înregistrare, a observat că mecanicii nu lucraseră la ea mai mult de 11 minute! În plus, Daniel a descoperit că mecanicii au luat bolidul într-o plimbare și au mers să cumpere înghețată. De altfel, bărbatul chiar a găsit urme de înghețată topită în interiorul mașinii!

Cu trei zile în urmă, Mercedes a declarat că nu acceptă comportamentul de care au dat dovadă mecanicii și că au rezolvat problema atunci când a fost semnalată inițial, fără să facă alte comentarii, potrivit libertatea.ro. Clipul postat pe Youtube a adunat 2.477.240 de vizionări și peste 2200 de comentarii. Iată imaginile:

CITEȘTE ȘI:

România e în doliu! După Stela și Cristina, mai pierdem o stea! Actrița a murit în somn! Dumnezeule, cum a găsit-o soțul azi dimineață… Dumnezeu să o odihnească!

Actrița Carmen Stănescu a încetat din viață joi, 12 aprilie, la vârsta de 92 de ani. Artista s-a stins acasă, în somn, după ce timp de ani de zile s-a luptat cu boala. Carmen Stănescu a fost actriță de film și teatru, debutul ei a avut loc în anul 1945, în rolul Ecaterinei Ivanova, în piesa realizată după romanul lui F. Dostoievski, „Frații Karamazov”. Anul trecut soțul său acorda un interviu unde vorbea despre starea de sănătate foarte fragilă a actriței.

Carmen Stănescu a absolvit Conservatorul Regal de Muzică și Artă Dramatică, promoția 1944-1948, la clasa profesoarei Mărioara Voiculescu. De-a lungul carierei sale, a interpretat peste 30 de roluri pe scena Teatrului Național și a altor teatre din București, potrivit libertatea.ro.

„Actriţa Carmen Stănescu nu e deloc bine. A făcut o gonartroză şi nu mai poate merge (n.r. afecţiune cronică a genunchiului, invalidantă, cu evoluţie progresivă, prin care cartilajul se degradează progresiv, cu apariţia durerii şi limitarea mobilităţii). Ea a fost şi campioană la atletism, la <suta de metri>, a fost sportivă mare, a mai practicat şi alte sporturi, a fost cinci ani în echipa naţională de tir. La vârsta ei, doctorii se tem să o opereze, pentru că e posibil să apară şi alte complicaţii. Merge destul de dificil, nu mai joacă nicăieri şi, sincer, nici eu nu mai vreau să joc. Am peste 66 de ani de teatru. Am urcat în scenă de 19.900 de ori. Au fost săptămâni în care am jucat de 14 ori, au fost dăţi când am căzut în scenă sau când m-au dus la balamuc”, a povestit actorul Damian Crâșmaru.

loading...
loading...