Și-a cumpărat GEL DE PĂR nou și s-a dat de câteva ori cu el pe păr. La câteva zile după A REGRETAT AMARNIC că a folosit așa ceva. E TERIFIANT cum arată capul bărbatului

Lee Hardy, 24 de ani, spune că observase că i-au apărut niște răni inflamate pe scalp după ce a folosit un gel de păr nou, numit VO5.

La câteva zile de la folosire a început să-i cadă părul , rămânând chel, iar scalpul lui a fost acoperit de răni uscate.

După ce am folosit produsul, scalpul meu a devenit uscat și începea să mă mănânce permanent. Când m-am uitat în oglindă am rămas îngrozit pentru că rămâneam fără păr. Am mai folosit produsul ăsta și înainte dar nu am avut probleme din cauza lui. Dar am cumpărat o rețetă nou apărută și uite ce am pățit.

ad_235297099

Omului i s-au oferit din partea companiei, pentru a renunța la caz și acuzații, o sumă de 210 lire, dar bărbatul a refuzat serios spunând că el are nevoie să afle de ce i s-a întâmplat așa ceva.

Lee și-a făcut analizele să vadă dacă este alergic la vreunul dintre igredientele produsului, însă rezultatele au ieșit negative, omul neavînd nicio alergie.

Astfel, Lee insistă la compania producătoare să demareze o cercetare amănunțită pentru a găsi o soluție care să-i vindece problema pe care i-a creat-o produsul lor.

loading...
loading...