Sfaturi pentru o folosire mai buna a programului de operare Android

Programul de operare Android este apreciat, in primul rand, pentru flexibilitatea lui si pentru posibilitatea pe care o da fiecarui utilizator de a-si crea propriul Home screen, de a-si aranja iconurile asa cum doreste sau de a-si personaliza bara de setari si multe alte optiuni disponibile. Numeroasele variante si actualizari oferite de Google iti dau posibilitatea de a customiza foarte mult acest program de operare, facand interactiunea cu interfata lui mai usoara si placuta pentru fiecare utilizator.

Multi pasionati de gadgeturi, indiferent de marimea unui display telefon folosit, incearca sa isi creeze propriul Android, care sa corespunda propriilor standarde. Acest lucru nu implica schimbarea radicala a acestui program de operare, ci reorganizarea unor optiuni. Exista si numeroase aplicatii cu ajutorul carora iti poti crea, de exemplu, un Home screen diferit. Una dintre ele este HomeUX. Aceasta aplicatie este foarte usor de folosit si nu consuma multe resurse ale telefonului tau.

Astfel, aplicatiile si widgeturile sunt organizate in mod natural. Folosind-o, poti uita de vechea interfata a telefonului. Aceasta aplicatie permite atat configurarea meniului de setari si prioritizarea unora dintre ele, cat si schimbarea stilului iconurilor unor aplicatii instalate.

Cum economisesti cat mai bine energia din baterie

Versiunea OREO a adus multe optiuni foarte utile Androidului, insa printre ele se numara una foarte apreciata: modul Doze, mai exact, cel care te ajuta sa economisesti multa baterie. Doze inchide automat aplicatiile care ruleaza in fundal si consuma multa energie. Doze intra in actiune atunci cand nu folosesti telefonul, reducand consumul de energie la minimul posibil in modul stand-by, atunci cand pe un display telefon nu este afisat nimic.

Daca vrei sa beneficiezi de mai multe optiuni ale modului de economisire Doze, trebuie sa activezi versiunea Pro, pentru care platesti o suma de bani. Este foarte interesanta posibilitatea oferita utilizatorilor care vor sa isi creeze propriul profil de economisire a bateriei.

Datorita acestei optiuni ingenioase, bateria smartphone-ului tau va tine o zi intreaga fara probleme. Exista si pentru aceste variante mai vechi o alternativa: Deep Sleep Battery Saver, o aplicatie disponibila pe platforma Google Play. Ea este usor de instalat si folosit, oferind numeroase optiuni de economisire a bateriei, chiar si pe smartphone-urile cu un display telefon mai mare (care consuma mai multa energie), conform celor de la Protableta.ro.

loading...
loading...