Sfaturi pentru alegerea portofelului barbatesc ideal

 

Exista doua aspecte importante de care trebuie sa tii cont cand cumperi un portofel pentru barbati: functionalitatea si designul. Acestea sunt singurele aspecte de interes pentru barbati cand vine vorba de portofele.

Functionalitatea

Ce inseamna asta? Foarte simplu spus, insemana ca portofelul sa fie potrivit pentru functiile pentru care a fost creat. Pentru cei mai multi dintre noi, astea inseamna transportul banilor. Cu alte cuvinte, un model bun de portofel barbati ar trebui sa fie foarte bine realizat astfel incatat sa poata transporta atat banii, cat si acte, carduri, tichete, bonuri sau chiar poze ale persoanelor dragi. Toate acestea adunate, pot deforma un protofel barbati care nu este de cea mai buna calitate.

Designul

In cazul acesta discutia poate fi ceva mai lunga si mai aprofundata. Cu toate ca barbatii sunt mai usor de multumit decat femeile, cand vine vorba de designul portofelului, acesta trebuie ales in functie de job si de dress codul pe care acesta il impune. Cu alte cuvinte putem spune: portofelul potrivit pentru job-ul potrivit.

Barbatii trebuie sa isi inteleaga foarte bine nevoile. Asta inseamna ca, in cazul in care job-ul lor se desfasoara intr-un mediu mai pretentios precum banca sau o multinationala, portofelul va trebui sa fie unul elegant si cel mai bine, din piele.

Nu este nimic gresit in a detine mai multe portofele barbati. Atunci cand calatoresti cu familia si trebuie sa ai in portofel toate actele necesare, vei avea nevoie de un model mai incapator, iar in timpul saptamanii, cand lucrezi, poti avea portofelul obisnuit, ceva mai mic.

portofele-barbati 1

Modelele de portofele barbati din piele sunt adesea cele mai elegante si cele mai cautate, pielea conferind o imagine potrivita barbatilor din mediul de afaceri, barbati care sunt intotdeauna atenti la aspectul lor.Asadar, in functie de nevoi, barbatii pot detine mai multe portofele, cu masura insa. Practic, exista cateva modele standard: modelele clasice, elegante, cele sport, cele de mari dimensiuni pentru calatorii si cele foarte subtiri pentru diverse carduri.

loading...
loading...