Sfaturi de la experți pentru organizarea băii

Principalul avantaj al organizării eficiente a spațiului de depozitare din casă ne crește confortul și ne face să câștigăm timp prețios, știind întotdeauna unde se află fiecare obiect. Formarea deprinderii de a organiza lucrurile la o anumită perioadă de timp nu ar trebui să fie ignorată, astfel vom putea tria obiectele pe care le folosim și să renunțăm la cele inutile, ori să le înlocuim cu altele utile.

Camera de baie nu trebuie să facă rabat de la această regulă care își găsește utilitatea atunci când ești în întârziere, atunci când ai dormit ceva mai mult sau nu a sunat alarma ceasului deșteptător. Probabil ai fost pus în situația neplăcută ca tocmai atunci când ești în întârziere să nu găsești ceea ce cauți. Sau în cea în care în zilele când te ocupi de igienizarea băii, te trezești că nu ai acces peste tot din cauza obiectelor pe care le întâlnești și te întrebi, de ce mai țin eu asta? Doar aceste două aspecte, de care sigur te-ai lovit la un moment dat, ar trebui să te împingă să te gândești cum să-ți organizezi mai bine spațiul de depozitare.

Ah, și mai era ceva, un studiu al cercetătorilor englezi a stabilit că beneficiile unor spații organizate nu acționează doar asupra psihicului, ci și asupra fizicului. Persoanele care își organizează spațiul în care locuiesc sunt mai active și mai sănătoase. Nu avem link către studiu și ne întrebăm, oare cercetătorii englezi nu au altă treabă de făcut? Lăsând la o parte gluma nereușită, psihologii chiar vorbesc despre faptul ca activitatea noastră se îmbunătățește semnificativ într-un spațiu organizat, pentru că așa reușim să ne ordonăm și gândurile. Iar baia este acel spațiu de care ai nevoie ca să-ți ridice starea de spirit, atât la începutul zilei, dar și la finalul ei.

Nu ne vom opri în acest articol asupra ideilor de depozitare din seria do it yourself sau pe comandă, ci vă vom vorbi pe scurt despre toate soluțiile de depozitare, produse de serie, pe care le puteți găsi la NeaKaisa. 

Pentru băile cu spații mici depozitează în baie doar lucrurile esențiale, pentru a putea fi depozitate în integralitatea lor în dulapuri sub lavoar, dulapuri mici suspendate sau dulapuri pe pardoseală, ori variante de dulapuri suspendate cu oglindă. Toate acestea sunt construite integral din pal laminat sau din mdf, ori o combinație din aceste materiale. Sunt fără sertare sau au sertare cu închidere lentă. Iar datorită ergonomiei fiecărui produs si a varietății dimensiunilor disponibile, sunt o alegere perfectă pentru băile cu dimensiuni mici și medii.

338

Pentru băile medii sau cele spațioase considerăm că depozitarea nu mai este o problemă, putând monta mai multe tipuri de mobilier, în funcție de necesități și după designul ales.

Gamele de mobilier de baie găsite în magazinul online NeaKaisa sunt elegante, cu o varietate de modele, cu linii drepte sau rotunjite și finisaje de calitate, totul gândit în detaliu pentru a se potrivi unei băi moderne.

Pentru toate produsele pe care le comanzi online de la NeaKaisa ai consultanță gratuită, reduceri de preț și transport gratuit. În plus, dacă te răzgândești deoarece produsul nu se potrivește poți beneficia de retur gratuit în termen de 120 de zile, în funcție de condițiile menționate pe site.

loading...
loading...