Sfâşietor! Ce se petrece chiar în aceste momente la Spitalul Elias unde a murit Ionela Prodan și unde încă se află trupul neînsuflețit al artistei! Durerea e uriașă!

Cântăreața Ionela Prodan a decedat luni seara, la orele 21:00, pe data de 16 aprilie 2018, iar vestea cea tragică a fost dată fanilor chiar de către fiica acesteia, Anamaria Prodan. Artista s-a stins în urma unei cumplite lupte cu boala. În aceste momente, trupul neînsuflețit al Ionelei Prodan se află încă la Spitalul Elias, unde se fac documentele necesare pentru ca aceasta să poată fi ridicată. Cântăreața de muzică populară va fi înmormântată în costum popular, iar trupul neînsuflețit va fi depus marți, la cimitirul Bellu.

Update ora 9:08: Sicriul în care Ionela Prodan va fi înmormântată a ajuns la Spitalul Elias marţi dimineaţă. Actele necesare au fost pregătite de către Anamaria Prodan, iar trupul neînsufleţit al regretatei artiste a fost scos din spital în jurul orei 9:00, de unde a plecat către capela cimitirului Bellu. Cântăreața va fi înmormântată în sicriu alb.

sicriu

După ce a auzit veștile, sora Anamariei Prodan urmează să se întoarcă în țară, pentru înmormântare. Dar cum zborul e lung, practic Ana trebuie să se descurce singură, potrivit spynews.ro.

„De câteva zile, marea artistă nu mai reacționa la tratament. De aceea, a fost nevoie iarăși de intervenția medicilor, care au băgat-o pe aparate pe pacientă. Ea respira doar artificial, practic nu mai era nimic de făcut. Totuși, în mod surprinzător, înainte de a muri, Ionela Prodan a deschis ochii și s-a uitat fix la fiica sa. A luat-o mama și i-a spus: Gata. mă duc! Atât. A mai apucat să o audă pe Anamaria spunându-i că o iubește enorm și viața sa s-a sfârșit”, au declarat surse din spital, potrivit wowbiz.ro.

Iată ce mesaj a postat pe Facebook Anamaria, după moartea mamei sale:

„TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!

Când viața greu te va ncerca

Și n suflet teama ți va ploua

Prieten drag, tu nu uita …

Speranța moare ultima !

Nu te lasă încovoiat

De drumul greu, întortocheat

Ce soarta ți l așterne n fata

Nu i fa pe plac la șugubeață !

Ridica fruntea către cer

Doar DUMNEZEU nu i efemer

In rest toate sunt trecătoare

Pe a omului vieții cărare!

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!”, a scris Anamaria Prodan.

Surse: spynews.ro, wowbiz.ro

loading...
loading...