Sfâșietor! Avem ultima înregistrare cu Denisa, înainte să moară! Iată clipul care a smuls lacrimi din partea fanilor! Familia l-a făcut public abia acum!

Luna decembrie este una grea pentru familia Răducu întrucât este primul an în care vor sărbători Crăciunul fără ,,îngerul lor”, așa cum o numea familia pe artistă. Familia și apropiații încearcă însă, mai ales acum, să țină memoria vie cântăreței, tocmai de aceea au și făcut publică o ultimă înregistrare cu artista, înainte ca aceasta să se îmbolnăvească.

Denisa cântă un colind, ,,Cine este Moș Crăciun”.

Iată ce mesaj a postat pe Facebook sora Denisei, Adelina, care acum se ocupă și de pagina oficială a surorii sale:

,,Va prezentam o colinda frumoasa interpretata de ingerasul nostru Denisa. Melodia este înregistrată înainte de urâtă tragedie! Ceea ce iubea cel mai mult, muzica. Muzica era totul pentru ea, mereu voia sa scoată melodii pe placul vostru! Mereu in inima noastră, mereu cu noi in suflet.
Dor de tine ÎNGER #frumos!”

Un apropiat al familiei povestea acum ceva vreme pentru spynews.ro: ,,Cânta colinde mai bine ca oricine. Avea o căldură în glas de ne simțeam cu toții vrăjiți. Și, cum sunt o groază de înregistrări cu ea, cei din familie au decis să ducă înregistrările la un studio pentru a scoate un album de colinde. Cred că dacă vor reuși să o facă, va fi, cu siguranță, o adevărată lovitură. Îl lasă fără pâine și pe Hrușcă. Totul e cântat ”la rece”, fără instrumente, fără încălzire. O ruga tatăl ei să îi cânte ceva, cât făceau bradul, iar ea îl făcea să plângă cu vocea ei… Se și simte că le cânta din inimă, știa toate colindele”. 

Iată clipul emoționant:

Surse: wowbiz.ro, spynews.ro

CITEȘTE ȘI:

Sătenii și-au făcut cruce! Uite ce semn a apărut în cimitirul în care este îngropată Denisa! S-a întâmplat chiar când iubitul cântăreței se afla la mormânt! „Exact deasupra locului de veci a apărut…”

Moartea Denisei Răducu a semănat multă durere în sufletele familiei și în cele ale fanilor. După înmormântare, un semn a apărut la mormântul tinerei.

Conform unor surse, se pare că după ce artista s-a stins din viață, familia și iubitul acesteia au început să primească tot felul de semne.

Vecinii au relatat pentru diferite publicații că ușa garajului în care a stat câteva ore nu se mai închide, iar tatăl regretatei cântărețe a povestit, cum, aflat în camera ei, a simțit brusc o stare de bine și o energie pozitivă, ca și când Denisa i-ar fi trimis un semn.

Se pare că și iubitul artistei a primit un semn. Aflat la cimitir, locul de unde nu mai vrea să plece și unde a ajuns chiar să și doarmă, acesta ar fi resimțit prezența iubitei sale prin apariția unei stele mari pe cer, fix deasupra mormântului.

Sursa: a1.ro

loading...
loading...