Sexy-Mihaela! A făcut 48 de ani, și are un posterior de 20! Mihaela Rădulescu, pozată din spate în bikini minusculi! Imaginea fierbinte a încins internetul… I se vede tot!

Felix Baumgartner, logodnicul Mihaelei Rădulescu, a încins internetul postând o imagine în care apare alături de sărbătorită. În imagine, Felix Baumgartner stă într-o barcă gonflabilă, iar Mihaela Rădulescu încearcă să urce la bord. Ei bine, acest moment a fost imortalizat din spate, aşa că prezentatoarea TV apare cu posteriorul lucrat în toată splendoarea.

Când a făcut publică poza incendiară, Felix Baumgartner a făcut şi o glumă. El a scris în dreptul imaginii: „Căpitanul e în pericol! Priviţi ce pirat sexy încearcă să urce în barca mea!”. „Simpatici!”, „Atât de drăguţi!”, „Cei mai frumoşi!! Şi ce pirat!!!” sunt doar trei dintre mesajele lăsate la poza cu posteriorul Mihaelei Rădulescu.

m1

Felix a postat și un filmuleț, în care a arătat tuturor fanilor cum a distrat-o pe logodnica sa, chiar de ziua ei. Astăzi, Mihaela Rădulescu împlineşte 48 de ani, iată imaginile:

CITEȘTE ȘI:

Mihaela Rădulescu a ajuns pe mâna poliţiştilor! Ce greșeală a comis vedeta

Mihaela Rădulescu călătoreşte foarte mult alături de iubitul ei, Felix Baumgartner. Asta a făcut-o chiar să ajungă pe mâna poliţiştilor din Sydney. Aceştia au pus ochii pe iubita lui Felix Baumgartner. Mai exact, vedeta a postat o fotografie pe Instagram în care apare între doi poliţişti.

Mihaela poartă pe cap o şapcă inscripţionată. Cea mare mare ilegalitate comisă a fost decolteul. Este foarte adânc şi nu poate trece neobservat. „Bună dimineaţa! Uitaţi un zâmbet australian! #sydney #police #mykindofmix” a scris vedeta în descrierea pozei.

Fanii săi imediat au reacţionat şi i-au oferit sute de like-uri. Au apreciat felul în care arată, dar şi pe poliţiştii de lângă ea. Mihaela Răduleascu cu siguranţă a vrut doar o amintire cu ei să o aibă peste ani, căci nu a comis vreo faptă ce ar trebui pedepsită.

Mihaela Rădulescu a postat pe blogul personal un mesaj în care-şi prezintă impresiile despre mediatizarea înmormântărilor. Vedeta a mărturisit că, acum, moartea nu i se mai pare atât de înfricoşătoare ca altădată. „Moartea nu mi se mai pare asa de infricosatoare. Credeam, ca tot omul, ca e nasol sa mori, ca… deh, cu o moarte toti suntem datori. Dar vad ca moartea face rating, genereaza like-uri, e share-uita si hastaguita in fel si chip. Inca n-am vazut emoticoane cu vreo coasa sau cruce, nici cu sicriu sau animatie de cimitir, dar probabil ca se lucreaza la ele…”.

mm

loading...
loading...