Sexy Carmen Șerban se topește pe picioare! A apărut în cea mai scurtă rochie după ce a slăbit 15 kilograme! Nici n-o mai recunoști, îi pune pe toți bărbații pe jar. Uite cum poate să arate acum

Artista Carmen Șerban a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate după ce a slăbit 15 kilograme, uimindu-și fanii cu vestimentația ei. Cântăreața a purtat o rochie roșie foarte scurtă care a făcut-o să fie centrul atenției telespectatorilor.

Vedeta a declarat că nu a ținut nicio dietă, în schimb a renunțat să mai mănânce multă pâine și ciocolată. La începutul acestui an, Carmen Șerban a anunțat că se mărită, poate că dorește să arate perfect în cea mai frumoasă zi din viața ei, când va îmbrăca rochia de mireasă.

„Am slăbit 15 kilograme, le-am slăbit pentru mine. Nu ţin dietă, mănânc de toate. Azi am gătit ceva. Am mâncat cotlete de porc şi am băut o cafea. Atât toată ziua. Foarte rar mănânc pâine, am scos pâinea şi ciocolata şi se simte, chiar se simte. N-am făcut nimic să slăbesc, a murit anul trecut cineva foarte drag mie şi de atunci am continuat să slăbesc. Acum mă menţin, nu mă mai îngraş. Vreau să mai slăbesc vreo 2-3 kg că am multe rochiţe pe care vreau să le port. Seara dacă mi se face foame mănânc salată verde cu ton sau o salată cu brânză şi cu roşii.” a declarat Carmen Şerban la Antena Stars.

s1

s2

CITEȘTE ȘI:

Scandalul momentului în showbiz! Gina Felea explodează și își pune rivala la pământ, o distruge: „Sã faceți p**** mare pe banii trimiși de ea” „Pentru o c***ã ieftinã sã îi deschidã odatã picioarele, apoi…”

Gina Felea este vasluianca devenită brusc celebră după ce a fost parodiată cu mare succes în cadrul serialului lui Mihai Bendeac, „Băieți de Oraș”. Dar se pare că, odată devenită vedetă peste noapte, blonda nu se lasă prea ușor uitată. Acum a revenit în actualitate cu un nou scandal, atacându-și rivalele în cel mai vulgar mod cu putință.

Tânăra originară din satul Murgeni din județul Vaslui duce un adevărat război pe Facebook: „Îmi vine sã mor când tot vãd atâtea <> care comenteazã aiurea la anunturile mele pentru muncã. Îmi provocati scârbã si milã voi, astea <>. Mã, sfintelor, voi vã dati seama cã sunteti de 1000 de ori mai doamne sã munciti într-un club unde sunteti respectate si faceti doar companie, unde aveti bani, haine, bijuterii si tot ce doriti voi decât sã stati acasã, în România, sã vã “f***” gratis pe la colturile strãzilor, blocurilor, prin scara blocului, pe banchetele de la masini, sã faceti oral prin bãile de la discoteci doar pentru un whisky sau un pachet de tigãri? Chiar nu vã este scârbã de voi sã fiti niste cârpe folosite de toti dobitocii gratis si sã veniti aici, pe Facebook, si sã vã dati <>? Dar cu mine nu vã merge, stiu ce poame sunteti si nici nu îmi pierd timpul sã rãspund la astfel de nulitãti! Mai scutiti-mã cu comentariile voastre. Nu am nevoie sã citesc sfintenia voastrã de c***e ieftine pe Facebook!”, a scris Gina Felea. Vezi aici cum arată în realitate actrița care o interpretează pe Gina.

Se pare că Blonda are ceva de împărțit și cu bărbații: „Iar pentru voi, bãrbatii, care tot comentati aiurea la anunturile mele si faceti toate femeile c***e din orice, mai tãceti dracului din gura cã multi dintre voi aveti câte o femeie bunã acasã si familie si tot dupã c***e vã curg balele. Multi dintre voi dau si pâinea de la gura copiilor pentru o c***ã ieftinã sã îi deschidã odatã picioarele, apoi vin, aici pe Facebook, sã facã pe moralistii si sã scârbeascã femeia, fãcând-o c***a! Tãceti din gurã, cã din p***a femeii mâncati multi dintre voi prefãcându-vã cã o iubiti si trimitând-o la produs prin tãri strãine, iar voi rãmâneti acasã ca trântorii, sã faceti p**** mare pe banii trimisi de ea. Îmi faceti scârbã, oameni falsi!”, a conchis Gina Felea.

 

loading...
loading...