Șerban Huidu, declarație năucitoare despre criminala de la metrou: ,,Către cei care au fost…”

Șerban Huidu a urmărit atent cazul crimei de la metrou care a șocat România și a avut o reacție acidă pe Facebook.

Iată ce a declarat el: „Catre cei care au fost ieri in statie si au vazut-o pe psihopata: bai, oameni buni, sincer, voi mai puteti sa dormiti noaptea? Nu v-a revoltat nimic? Nu ati avut nicio pornire sa o opriti pe nebuna aia, sa n-o lasati sa scape? Pe principiul: Mor de scarba. Tara de indiferenti, trezirea!!!”.

Însă nici prietenii lui virtuali nu au fost foarte cuminți și câțiva l-au tras și ei la rost, scriindu-i: ,,Tu vorbesti, indiferentule? Tocmai tu? Ti-ar fi rusine sa te iei tocmai de martorii care, cu siguranta, au fost in stare de soc in acele clipe….tu ai omorat 3 persoane, de ce nu esti acolo unde trebuie? Si mai apari la tv….mai bine ai tacea. Cata nesimtire pe tine!”, ”Ar fi bine sa mai pui nişte poze cu copiii din dotare. Sa demonstrezi tuturor ce mama eroina eşti. Încălcându-le lor un drept fundamental. În rest, toate bune”, ”Tocmai tu, care ai omorât oamenii ăia nevinovaţi, te-ai gândit să comentezi????”.

Sursa: vip24.ro 

CITEȘTE ȘI: 

Șerban Huidu acuzat că-i terorizează! Acuzațiile chiriașilor sunt înfiorătoare: ,,A urcat, ne-a tăiat curentul de la siguranţe şi a început să ţipe, să înjure: «Bă, voi vă băgaţi @#$ în…»” Ce a urmat

Șerban Huidu este din nou implicat într-un scandal, care este, cel puțin de această dată, de mai mică amploare decât cele anterioare.

Fostul prezentator deține o vilă în zona Eroilor din București, acum el este acuzat că ar fi făcut o criză de nervi și că și-ar fi înjurat chiriașii de acolo. Totul a pornit, potrivit cancan.ro, de la un aparat de aer condiționat stricat, dar și pentru că mai multe persoane aruncau chiștoace pe balcon.

Șerban Huidu a făcut câteva investiții valoroase, mai ales în imoboliare, iar în prezent deține mai multe imobile, dintre care, vila din zona Eroilor, a fost mai mereu lăsată în chirie. Totuși, se pare că cei care s-au mutat acolo au reușit să îl scoată din sărite pe Șerban.

Surse apropiate au declarat pentru cancan.ro faptul că Huidu a făcut o adevărată criză de nervi când a văzut că unul dintre aparatele de aer condiționat se stricase. Dintr-o suflare vedeta s-ar fi dus la etaj, a început să înjure ca la ușa cortului după ce a tras siguranțele, în timp ce îi acuza că își bat joc de vila sa.

Una dintre persoanele care au fost de față întâmplător la întreaga scenă, a povestit:

,,A făcut un scandal monstru. A urcat, ne-a tăiat curentul de la siguranţe şi a început să ţipe, să înjure: «Bă, voi vedeţi casa asta? Vă băgaţi @#$ în munca mea. Eu nu am luat un leu credit pentru ea, am modernizat-o din banii mei». Şerban Huidu a închiriat unei firme mici ultimul etaj şi mansarda. Era supărat că era un aer condiţionat stricat şi curgea apă pe jos, că îi distruge casa. A strigat la toată lumea. Mai era nemulţumit de faptul că i-a lăsat pe chiriaşi să fumeze pe balcon, dar că aceştia au aruncat chiştoacele pe geam, iar grădina este plină cu mucuri de ţigară. După care a tras siguranţele la loc şi a plecat. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cei care au asistat la scandal au fost şocaţi”.

loading...
loading...