Secretul s-a aflat! Marcel Toader are băiat de 21 de ani, e model în devenire și le pune pe toate femeile pe jar! E leit tatăl lui! Imaginile rare pe care le-au dorit ascunse… Zici că sunt gemeni!

Marcel Toader a devenit celebru mai ales pentru relațiile sale amoroase cu femei frumoase și celebre, care, de obicei se sfârșesc, după ce aproape toate îl acuză de violență. Deși vedem un tipar în ceea ce privește căsniciile lui, foarte puțini știu că Marcel Toader are un fiu care îi calcă pe urme măcar dintr-un punct de vedere.

Maximilian are 21 de ani și de curând a defilat pe podium alături de tatăl său, amândoi în calitate de modele. Evenimentul a avut loc la o prezentare de modă la care au mai urmat pe scenă Marius Elisei și Dinu Maxer. Iată ce a declarat mândrul tată despre faptul că a participat la acest eveniment alături de fiul lui:

„Am fost foarte emoționat să fiu pe aceeași scenă cu fiul meu, în calitate de model. Este pentru prima dată în viața mea când defilez pe o astfel de scenă”, a declarat Marcel Toader. Iată imaginile cu cei doi, împreună:

t1

t2

t3

t4

t5

t6

t7

CITEȘTE ȘI:

Bomba-șoc în televiziune, Andreea Esca renunță la Pro TV? Azi s-a aflat totul, a vrut să anunțe chiar ea! Când se întâmplă: „Dacă e pe moarte, ce, nu mai stai lângă un…?!”

Andreea Esca, care este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram, este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi din țară, reprezentând aproape un brand în domeniul televiziunii, dar iată că, acum, prezentatoarea a povestit pentru prima dată, în cadrul unui interviu despre momentul în care va renunța la televiziune.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru katai.ro, Andreea Esca a fost întrebată dacă ar renunța la televiziune sau la online: „La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când și îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: “Știi care e problema ta? Nu știi verbul a abandona”. Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să știi că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare.

Deși, am foarte multe lucruri și câteodată mă gândesc: “Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunț la ceva”, nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuției noastre, le fac din plăcere. Știi că dacă aș face ceva… uite, să zicem: “Asta o faci pentru că ai nevoie de suma asta de bani”, aș zice: “Bine, uite, o tai pe asta pentru că o să rămân cu asta”, dar nu e despre asta! Adică nu este despre asta! Și atunci nu știu ce să îți spun.

Sigur că televiziunea rămâne prima mea dragoste. Adică, în momentul ăsta, ca să îți răspund totuși la întrebarea ta, aș renunța la online. Nu aș renunța încă la televiziune, chiar dacă tu o să îmi spui: “Da, dai, uite, televiziunea e pe moarte, poate ar trebui să rămâi în online”. E tot despre “a iubi”. Adică da, și dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om, pentru că este pe moarte, dacă îl iubești?! Așa o să stau și eu în televiziune, până o să moară. Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo. Adică nu mi se pare fair să o abandonez acum, la greu!

Așa cum nu mi s-a părut fair să abandonez print-ul. Deci, când am plecat din print către online, am zis: “Asta e, trebuie să mergem, să nu știu ce”, după care am dat drumul site-ului, după care, mi-am dat seama după câteva luni că: “Nu, nu e ok, eu nu pot să las print-ul să moară”, pentru că mie îmi place. Eu iubesc revistele, să simt cum miroase hârtia, să dau pagina, să văd pozele mari, lucioase, nu numai pe calculator”, a declarat Andreea Esca.

Sursa: libertatea.ro

loading...
loading...