Secretul pariorilor care joacă multe pariuri live

Majoritatea celor care au tatonat cu pariurile live și-au dat seama că această formă de joc este ca o sabie cu două tăișuri: pe de o parte, ai șansa de a-ți crește banca rapid, dar în același timp, poți pierde toți banii din cont în câteva zeci de minute sau ore dacă te lași luat de val. Cu toate acestea, pariorii experimentați ne-au dezvăluit secretul care se ascunde în spatele succesului la pariuri live.

Nu paria live dacă nu poți viziona partida în direct! Da, poate că ți se va părea simplu, însă de foarte multe ori se întâmpla ca pariorii să nu respecte această regulă de aur. Indiferent de motivele pe care le vei invoca, trebuie să fii conștient de faptul că dacă pariezi orbește vei avea șanse mult mai mici de reușită. La Betfair, Betano, Unibet, Netbet și Sportingbet, agențiile de pariuri sportive online recomandate de specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România, se pot vedea meciurile live online din numeroase sporturi și competiții din întreaga lume. Pe lângă acestea, mai există și alte tipuri de site-uri cu transmisiuni live video, dar și numeroase servicii contra-cost, așa că nu ai motive să treci peste această regulă.

Rol - Secretul pariorilor care joacă multe pariuri live (2)

Statisticile pot fi înșelătoare, întrucât realitatea din teren nu este întotdeauna în concordanță cu cifrele. Poate observi la un meci de fotbal că echipa gazdă nu a cadrat nici un șut pe poarta, în timp ce oaspeții au trimis 6 și te gândești că aceștia din urmă se vor impune, însă poate că formația care joacă pe teren propriu a ratat 4-5 ocazii mari de a marca, șutând de fiecare dată puțin pe lângă poartă și poate chiar lovind bara de câteva ori. Dacă nu urmărești partida live video, pur și simplu nu ai cum să te folosești în mod eficient de statistici.

Un alt motiv pentru care este extrem de important să vizionezi partidele pe care pariezi live este posibilitatea de a specula anumite tipuri de pariuri adecvate situației. Spre exemplu, poți urmări o partidă pe care o domină o echipă categoric din punct de vedere al posesiei, însă observi că echipa adversă este extrem de periculoasă pe contraatac. În acel moment, poți încerca diverse tipuri de pariuri care s-ar putea dovedi profitabile, însă dacă nu ai fi urmărit partida, cu siguranță nici nu te-ai fi gândit la aceste posibilități.

Singurul mod prin care poți avea un oarecare avantaj în fața soft-ului care reglează cotele la pariuri live este să vizionezi partida și să observi schimbările de formă ale sportivilor. Cotele se mișcă extrem de des, iar tu poți specula acest lucru în favoarea ta dacă ești extrem de atent la desfășurarea de forțe și în special dacă cunoști bine echipele sau jucătorii implicați.

Rol - Secretul pariorilor care joacă multe pariuri live (3)

Totodată, urmărind un meci în direct ai mai multe șanse să iei o decizie inspirată în ceea ce privește închiderea pariului sau nu. Dacă folosești funcția Cash Out în mod haotic, ai toate șansele să te autosabotezi, însă dacă iei astfel de decizii în cunoștință de cauză, poți să-ți rotunjești câștigurile pe termen lung.

Trebuie să ai însă grijă să nu cazi în cealaltă capcană a pariurilor live, și anume să crezi deseori că anumite cote foarte mari au, de fapt, șanse mult mai mari de reușită. Pe site-ul comunității pariorilor din România, am observat că cel mai de succes proiect de ponturi este cel care oferă pariuri cu cotă 2. Această rubrică se bucură de un profit generos în 2017 și le-a adus pariorilor care au urmărit-o numeroase beneficii, atâta timp cât aceștia au respectat o strategie responsabilă de money management.

Dacă respecți sfaturile furnizate de pariorii profesioniști ai posibilitatea de a-ți tripla șansele la pariuri live. Ideal este să tratezi acest hobby cu seriozitate dacă vizezi obținerea unui profit pe termen lung, conștientizând însă că jocurile de noroc nu pot fi considerate o sursă sigură de câștig. De aceea, ai face bine să nu investești mai mult de 10% din veniturile tale lunare în pasiunea ta, pentru a putea ține întotdeauna jocul sub control.

loading...
loading...