Scene terifiante în Italia! O româncă a fost înjunghiată de fostul iubit pe o stradă din Milano după ce și-a dus fetița la școală! Ce a încercat să facă bărbatul după ce a lăsat-o într-o baltă de sânge

O româncă în vârstă de 30 de ani din Italia a fost găsită într-o baltă de sânge după ce fusese înjunghiată de mai multe ori în abdomen.

Femeia avusese o relație cu bărbatul din Italia timp de aproximativ un an. După ce a urmărit-o o noapte întreagă, a atacat-o după ce a plecat de la școala unde mersese pentru a-și conduce fetița.

Crima violentă a avut loc în urmă cu câteva zile pe o stradă din Milano, acolo unde locuiește.

Femeia și-a lăsat fetița de numai 7 ani la școală, și atunci când s-a întors acasă a dat nas în nas cu fostul iubit italian, un bărbat în vârstă de 50 de ani. Acesta era înarmat cu un cuțit și i-a cerut femeii să ,,clarifice împreună situația pentru ultima dată”.

Românca a refuzat să dicute cu el, așa că bărbatul a scos cuțitul și a înjunghiat-o în abdomen în mod repetat.

Cel care a găsit-o pe mamă într-o baltă de sânge a fost portarul blocului în care locuia. El a sunat imediat la numărul de urgență și o ambulanță a ajuns pentru a o prelua. Înainte de a pleca spre spital, femeia le-a spus polițiștilor numele atacatorului.

La scurt timp după transportarea ei la spital, o armată de polițiști s-a prezentat la locuința agresorului. El era baricadat pe balcon, avea un cuțit în mână și o sticlă de vin în cealaltă, potrivit rotalianul.com.

În acel moment bărbatul a amenințat că se va sinucide, dar a fost imobilizat de către organele de poliție înainte de a se arunca în gol.

În cele din urmă el a fost arestat preventiv, iar fosta iubită a ajuns la spital unde medicii au reușit cu greu să îi salveze viața.

Sursa: observator.tv 

loading...
loading...