Scandalul momentului în showbiz! Gina Felea explodează și își pune rivala la pământ, o distruge: „Sã faceți p**** mare pe banii trimiși de ea” „Pentru o c***ã ieftinã sã îi deschidã odatã picioarele, apoi…”

Gina Felea este vasluianca devenită brusc celebră după ce a fost parodiată cu mare succes în cadrul serialului lui Mihai Bendeac, „Băieți de Oraș”. Dar se pare că, odată devenită vedetă peste noapte, blonda nu se lasă prea ușor uitată. Acum a revenit în actualitate cu un nou scandal, atacându-și rivalele în cel mai vulgar mod cu putință.

Tânăra originară din satul Murgeni din județul Vaslui duce un adevărat război pe Facebook: „Îmi vine sã mor când tot vãd atâtea <> care comenteazã aiurea la anunturile mele pentru muncã. Îmi provocati scârbã si milã voi, astea <>. Mã, sfintelor, voi vã dati seama cã sunteti de 1000 de ori mai doamne sã munciti într-un club unde sunteti respectate si faceti doar companie, unde aveti bani, haine, bijuterii si tot ce doriti voi decât sã stati acasã, în România, sã vã “f***” gratis pe la colturile strãzilor, blocurilor, prin scara blocului, pe banchetele de la masini, sã faceti oral prin bãile de la discoteci doar pentru un whisky sau un pachet de tigãri? Chiar nu vã este scârbã de voi sã fiti niste cârpe folosite de toti dobitocii gratis si sã veniti aici, pe Facebook, si sã vã dati <>? Dar cu mine nu vã merge, stiu ce poame sunteti si nici nu îmi pierd timpul sã rãspund la astfel de nulitãti! Mai scutiti-mã cu comentariile voastre. Nu am nevoie sã citesc sfintenia voastrã de c***e ieftine pe Facebook!”, a scris Gina Felea. Vezi aici cum arată în realitate actrița care o interpretează pe Gina.

Se pare că Blonda are ceva de împărțit și cu bărbații: „Iar pentru voi, bãrbatii, care tot comentati aiurea la anunturile mele si faceti toate femeile c***e din orice, mai tãceti dracului din gura cã multi dintre voi aveti câte o femeie bunã acasã si familie si tot dupã c***e vã curg balele. Multi dintre voi dau si pâinea de la gura copiilor pentru o c***ã ieftinã sã îi deschidã odatã picioarele, apoi vin, aici pe Facebook, sã facã pe moralistii si sã scârbeascã femeia, fãcând-o c***a! Tãceti din gurã, cã din p***a femeii mâncati multi dintre voi prefãcându-vã cã o iubiti si trimitând-o la produs prin tãri strãine, iar voi rãmâneti acasã ca trântorii, sã faceti p**** mare pe banii trimisi de ea. Îmi faceti scârbã, oameni falsi!”, a conchis Gina Felea.

CITEȘTE ȘI:

Video-șoc! Gina Felea, tânăra care racola fete pentru clubul din Torino, loveşte din nou în mare forță! S-a filmat în timp ce… Dumnezeule, n-are pic de jenă!

Un adevărat eveniment monden recent este acela că Gina Felea s-a filmat din nou. Românii au ajuns să o cunoască pe tânăra originară din țara noastră, dar care locuiește, însă, în Italia, fiindcă ea este aceea în care „poți avea toată încrederea! și care le recomandă fetelor să lucreze la clubul ei din Torino pentru a câştiga nişte „bănuţi”.

Ei bine, de această dată, Gina Felea a fost filmată de către o prietenă în timp ce, la fel ca mai toți românii virali din străinătate, se afla la volanul bolidului ei de lux. Din fericire, sau nefericire, pentru noi, blonda nu și-a uitat deloc originile, a rămas o fană înrăită a muzicii de petrecere, totuși, vorbește mai mult italiana și este foarte fericită că a ajuns în Barcelona, îndeplinindu-și astfel un vis.

Românca a devenit celebră după ce a fost transpusă în personaj, Gina Felea fiind unul dintre personajele feminine din serialul „Băieţi de oraş“ interpretat de actriţa Anca Dinicu, potrivit b1.ro. Iată clipul care a făcut ravagii:

 

loading...
loading...