Scandal?! Nelson Mondialu’, gest-șoc de Paște! S-a întâmplat în urmă cu puțin timp, nu mai voia să știe de ea, dar acum, a mărturisit! Dezvăluire incredibilă, da, s-a întâmplat după 30 de ani!

Nelson Mondialu’ a fost de această dată împăciuitor de Paște. După 30 de ani în care interlopul nu a mai vrtu să știe nimic despre mama sa, a făcut un gest emoționant pentru aceasta: i-a făcut o surpriză neașteptată când s-a înființat la ușa casei ei. Motivul supărării între mamă și fiu este acel că Nelson susține că femeia l-ar fi abandonat când era mic la o casă de copii, lucru aflat de la tatăl lui. După ce a aflat așa ceva, Nelson s-a supărat atât de tare încât n-a putut-o ierta timp de 30 de ani, chiar dacă bătrâna are acum 73 de ani!

Pus mereu pe șotii, interlopul a supus-o pe mama lui la un „joc” la care, desigur, ea a ieșit câștiătoare. Acesta i-a pus câteva întrebări, de exemplu „De unde te-ai inspirat când mi-ai pus acest nume?” sau „La ce oră m-ai născut?”, iar după fiecare răspuns, Nelson își premia mama cu câte 500 de lei… La un moment dat femeia credea că sunt hârtii false și i-a spus fiului să nu își bată joc de ea.

La final, Nelson a întrebat și dacă l-a abandonat la casa de copii, dar mama acestuia a negat că ar fi făcut acest gest. Nelson Mondialu’ a filmat totul, așa cum ne-a obișnuit deja, și a postat clipul pe canalul său de Youtube. Filmulețul a strâns zeci de mii de vizualizări:

CITEȘTE ȘI:

Doliu în lumea mondenă! A ținut să se afle de la ea, a făcut anunțul trist: „Dumnezeu să te odihnească în pace! Te vom iubi Veșnic!” Din păcate, s-a întâmplat

Mariana Roșca trece în aceste momente prin clipe foarte dureroase, tatăl ei s-a stins din viață. Frumoasa blondină a anunțat de curând că părintele ei nu mai este pe această lume. Mariana Roșca a postat pe Facebook o fotografie emoționantă, la care a adăugat și mai multe mesaje de doliu.

„Pe curând TATĂ! Dumnezeu să te odihnească în pace ! Te vom iubi Veșnic! ⛪⛪⛪ Să-ți fie Drumul lin… “, a scris Mariana Roșca, pe Facebook.

„Nici o Altă zi nu va mai fi la fel fără tine, TATA ! Ai plecat de lângă noi și ai lăsat în urmă un Ocean de lacrimi în care mă scufund tot mai mult. Știu că te-ai dus într-un loc mai bun și că ne vei veghea de acolo fiecare pas, fiecare răsuflare. Dar nu pot să mă împac cu gândul că nu-ți vom mai asculta glasul, nu-ți vom mai auzi râsul, glumele și sfaturile. Mai erau atâtea lucruri de vorbit, de facut.. Nu pot decât sa-L rog pe Dumnezeu să-ți ofere locul cuvenit, cel de lângă EL.Te vom purta mereu în suflet și în gând! Continuă să lupți pentru noi din Impărăția Cerurilor așa cum ai făcut pe Pământ. Ai fost un TATĂ minunat și îmi pare rău că ai plecat atât de curând. Te iubim din suflet ! Pentru noi vei trai Veșnic! Dumnezeu să te odihnească în pace TATĂ! “, a mai scris Mariana Roșca pe rețeaua de socializare.

 

 

loading...
loading...