Scandal între chefi! Ce i-a transmis chef Florin Dumitrescu lui Cătălin Scărlătescu, după ce l-a jignit în concurs: „Gata, nu mai pot fi ipocrit! Cătăline…”:

Chef Florin Dumitrescu a fost cel mai fericit dintre jurații “Chefi la cuțite“, deoarece Bogdan Vandici, unul dintre bucătarii din echipa lui a câștigat cel de-al cincilea sezon al emisiunii. Imediat după finală, Florin Dumitrescu a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a adus în discuție și momentul în care l-a jignit pe colegul său, Cătălin Scărlătescu.

Chefi la cuțite, sezonul 5. După cum o spune și numele a fost un sezon greu, la cuțite, cu de toate. Am râs, am muncit, am plâns, ne-am distrat, ne-am certat, ne-am împăcat, ce să mai zic , a fost cu de toate. Așa cum trebuie să fie Chefi la cuțite. Acum mă bucur foarte mult că am reușit să mai adaug încă o familie de concurenți în vitrina mea cu concurenți, care mai de care mai frumoși, mai spumoși, mai talentați și mai pasionați. Acești 18 care au făcut parte din echipe au fost speciali pentru acest sezon ca el să fie așa de poveste!

Nu pot să fiu ipocrit și să îi văd doar pe ai mei, au fost foarte buni și de la celelalte culori, dar pe ai mei îi iubesc mai mult pentru că sunt ai mei. Sunt fericit că Bogdan a câștigat astăzi, pentru Gabi că a depășit momentul eliminării și a tras pentru echipă, pentru Csaba că a făcut un main course demn de o finală, pentru Victor Ioniță care a pus umărul ca și când era numele lui pe farfurie și pentru Elena că a adus echilibrul în toată povestea asta plină de testosteron și fantezii culinare!

Nimic din spiritul echipei albastre, Strumfii Jedi, nu ar fi fost posibil dacă bunul meu coleg Cătălin Scărlătescu nu ne dădea numele de ștrumfi. Apropo, Cătălin, îmi cer scuze și îmi pare rău că te-am jignit în concurs, să știi că te iubesc și te respect în continuare!
Bogdan, felicitări pentru tot și să ai o viață frumoasă! Gabi, Csaba aveți grijă de ăla mic! Elena, să îi supraveghezi ca pe copiii tăi, te rog! Victoraș, asfalt uscat și tigăi incinse frate! Julius, where are you?

Gata, iar m-am emoționat! Vă mulțumesc pentru susținere în numele echipei albastre și sper că ne vedem în sezonul 6 și mai puternici și cu același spirit de luptă!
Spor la gătit!

Allez, allez les bleus!
Strumfii Jedi

PS. Sorin, Cătălin, ne vedem peste câteva săptămâni în sezonul 6 ? deja îmi este dor de voi!”, a scris chef Florin Dumitrescu pe rețelele de socializare.

Replica lui Catalin a venit imediat, tot pe o rețea de socializare: „Un sezon cu adevarat de poveste,,, Eu raman la parerea ca oricine poate participa la acest concurs indiferent de rasa, varsta, sex sau profesie. Imi doresc ca in sezonul 6 sa castig cu un sudor/croitoreasa/sofer de tir/marinar/profesor universitar/pompier/salvamar/bibliotecara/casierita,,, etc. Chiar daca cativa Florini nu sunt de acord cu asta,,, am sustinerea Sorinilor. Respect majoritatea si va iubesc pe voi toti,,, 🙂 only by Catalin Scarlatescu”, a scris chef-ul.

loading...
loading...