Scandal de coșmar în Italia! O fetiţă din România a moştenit o avere uriaşă de la un italian pe care nu l-a cunoscut niciodată, dar ce au făcut rudele lui e înfiorător. Secretul halucinat care a ieșit la iveală

Nou scandal în Italia, implicând de data aceasta o fetiță româncă. Este vorba despre un proces unde 3 persoane riscă să intre la închisoare pentru că ar fi falsificat un testament redactat în favoarea unei copile din România. Ziarul local Il Piacenza notează că procurorii cer în acest caz o pedeapsă de 2 ani şi 4 luni pentru avocatul Michele Morenghi din baroul din Milano. El este cel acuzat că ar fi falsificat testamentul cetăţeanului italian Fausto Orcesi, decedat în 2013, la vârsta de 63 de ani, totul pentru ca averea acestuia să îi rămână surorii defunctului şi unei foste iubite a acestuia, potrivit stirileprotv.ro.

Totuși, procurorii menționează că, de fapt, moștenitorul de drept ar fi o fetiță nenăscută, provenită din relația lui Orcesi cu o româncă de 31 de ani. Copila s-ar fi născut abia după moartea italianului, însă analizele ADN au demonstrat că este fiica lui, și, drept urmare, moştenitoarea de drept a averii lui care depăşeşte 2 milioane de euro!

Potrivit aceluiași ziar local, testamentul a fost prezentat notarului cu doar două zile înainte de moartea italianului, care era pe atunci grav bolnav. Actul prevedea ca sora lui Orcesi să primească un milion de euro, fosta iubită – casa şi banii din asigurarea de viaţă, iar avocatul Morenghi, desemnat executor testamentar, suma de 850.000 de euro, scrie stirileprotv.ro.

Analiza grafologică a testamentului a arătat că, de fapt, acesta nu era scris de mâna lui Orcesi, ci de cea a surorii acestuia. Ba mai mult, trupul bărbatului a fost ars la crematoriu, deşi omul și-a dorit să fie înmormântat. Acesta a fost modul în care sora italianului a dorit să facă imposibilă o analiză ADN care ar fi demonstrat că fetița este fiica lui, totuși, planul nu i-a reușit, deoarece spitalul în care a decedat Orcesi păstra încă probe biologice ale acestuia. În concluzie, atât avocatul, cât şi cele două femei care urmau să beneficieze de testament riscă acum închisoarea.

Sursa: stirileprotv.ro

CITEȘTE ȘI:

Scandal în Italia! Ea e menajera din România care i-a șocat pe italieni. Ce i-a făcut femeia șefului ei celebru la 12 noaptea e incredibil, dar acum el nu mai poate să scape! Cazul a făcut înconjurul lumii

Claudio d’Alessio este fiul celebrului cântăreț Gigi d’Alessio, însă acum celebritatea pare să nu-l mai poată salva după denunțul pe care l-a făcut la adresa lui o fostă menajeră din România.

Românca povestește că, în luna iulie 2014, a fost trezită în timpul nopții de d’Alessio și iubita lui, Nicole Minetti. Aceasta este și ea o fostă vedetă care, în plus, a fost implicată și în scandalul petrecerilor erotice ale lui Silvio Berlusconi și are o condamnare pentru proxenetism! Potrivit notizie.tiscali.it, cuplul ar fi ajuns acasă, s-ar fi certat, apoi ar fi atacat-o pe românca de 52 de ani, care s-a constituit parte civilă în proces. Întreg incidentul ar fi avut loc într-un apartament din Roma ocupat de d’Alessio.

Totuși, pe de altă parte, fiul cântărețului are o cu totul altă variantă, una mai fistichie: el povestește că s-ar fi întors acasă în jur de miezul nopții, iar iubita lui, care era pe atunci însărcinată, avea poftă de clătite. Din acest motiv ar fi trezit-o el pe menajeră, să o roage să le pregătească niște clătite, dar românca, nervoasă, i-ar fi atacat!

Bărbatul mai spune și că menajera româncă ar fi încercat inclusiv să-l lovească cu un scaun, însă ar fi reușit să o prindă la timp de mână. Apoi femeia și-ar fi pierdut echilibrul, ar fi căzut și s-ar fi lovit. Ar fi plecat imediat din casă și ar fi inventat că a fost bătută, potrivit digi24.ro.

D’Alessio susține și că menajera din România obișnuia să-i vorbească urât iubitei lui și îi spunea că nu e angajata ei: „Merg la sală şi am 1,90. Credeţi că dacă atacam o femeie de 50 de ani avea nevoie doar de trei zile de îngrijiri?”, a întrebat D’Alessio într-o declarație pentru Il Messaggero.

Totuși, românca nu vrea cu niciun chip să renunțe la plângerea sa. Ea precizează că nu numai că a fost bătută, dar a mai și fost plătită la negru, fără contract de muncă. Judecătorii vor decide a cui variantă este și cea adevărată, în acest caz.

loading...
loading...