Săptămâni cumplite pentru Gabriela Cristea, după ce a devenit mămică! Nimeni nu a știut asta până acum despre micuța Victoria

Prezentatoarea Gabriela Cristea a născut o fetiță la sfârșitul lunii septembrie, dar acum ea recunoaște o problemă pe care a avut-o în primele două săptămâni de la venirea pe lume a micuței.

Deși de când a devenit mamă, Gabriela Cristea radiază de fericire, vedeta s-a chinuit mult, prima dată pentru a rămâne însărcinată, când făcea tratamente peste tratamente, iar apoi când micul miracol a venit pe lume, din cauza alăptării.

Gabi Cristea și-a dorit mult să-și alăpteze copilul, dar fiindcă nu a avut suficient lapte, nu a reușit. Pentru ca nici ea, dar nici fetița să nu se chinuie, prezentatoarea a ales varianta de a se mulge cu ajutorul unui aparat special construit pentru mămici.

,,Nu am putut sa alaptez efectiv, dar ii dau lapte matern pentru ca-mi scot lapticul si ii dau din biberon. N-a vrut. N-a vrut. Si am zis de ce sa ma chinui si eu, sa chinui si copilul. Doua saptamani m-am straduit, stateam o ora la un san, o ora la un san, ea nu manca deloc si plangea foarte tare pentru ca nu reusea. Riscam sa-mi scada foarte mult in greutate si atunci am ales aceasta varianta care deocamdata functioneaza”, a declarat Gabriela potrivit WOWbiz.ro.

În plus, proaspăta mămică a mai dezvăluit și că fetița ei, Victoria, este foarte cuminte, doarme, mănâncă și nu este foarte plângăcioasă.

,,A avut colici, un pic, i-am dat ceva preventiv, si ii dau si acum, ceva naturist. E un copil foarte ok. Doua crizute a avut asa… dar le-am rezolvat repede”, a mai spus vedeta tv.

mama

Sursa: wowbiz.ro

loading...
loading...