S-au intors din vacanta si au spus tot! Razvan Simion, primele declaratii despre casatoria cu Lidia Buble: “Acum suntem…”

Cântăreața Lidia Buble și prezentatorul de televiziune Răzvan Simion formează un cuplu foarte unit. Zilele trecute, când aceștia se aflau în vacanță în Maldive, s-a zvonit că cei doi și-ar fi unit destinele.

Zvonurile au apărut după ce Lidia Buble a apărut într-o fotografie îmbrăcată într-o rochie albă, iar mesajul publicat de Răzvan Simion a fost unul care lăsa loc interpretărilor cum că s-ar fi căsătorit.

Întorși din vacanța din Maldive, Lidia Buble și Răzvan Simion au făcut primele declarații despre presupusa lor căsătorie.

„Cred că ne-am căsătorit până acum de cel puțin zece ori… E vară, se poară albul, mie îmi plac foarte mult rochițele albe, îmi plac foarte mult florile. Eram pe o insulă și na.. Poate așa, nu știu, toate la un loc au părut…”, a declarat Lidia Buble în exclusivitate pentru revista Viva.

Intorsi din vacanta au decis sa mai pastreze putin suspansul. “Promit ca o sa aflati mai multe saptamanile viitoare. Acum suntem in perioada post vacanta si, care e o boala, stii, in multe state e considerata o forma de depresie. Cand te intorci din vacanta, trebuie sa iti revii o perioada”, a spus Razvan Simion pentru Viva.

Ba mai mult decat atat, la un moment dat, Razvan Simion i-a intrebat pe cei din jur: “Unde imi e mireasa?”.

loading...
loading...